Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pályázat

Kedvezményezett neve: Mecsekifű Gyógyszerkereskedelmi Betéti Társaság

Projekt címe: Foglalkoztatásbővítés a Mecsekifű Gyógyszerkereskedelmi Betéti Társaságnál

Szerződött támogatás összege: 27.988.800 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.09.30.

Projektazonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00366

 

Projekt leírás:

A Mecsekifű Bt. fő tevékenysége a gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, gyógyhatású termékek, illetve étrend-kiegészítők teljes körű forgalmazása.

A projektünk megvalósítási helyszíne 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 6., melynek keretében a patikai szolgáltatásunk kerül fejlesztésre.

A pályázat keretén belül megvalósításra került egy szabadpolcos rendszer, amely eredményeként a hagyományos rendszer helyett egy polc rendszer került a vásárló térbe, ahol szakasszisztensek segítenek és személyre szabottan tudnak egy-egy terméket ajánlani.

A szabadpolcos rendszer által a vásárlók saját maguk vehetik le a polcról a vitaminokat, táplálék kiegészítőket és kozmetikai termékeket. Így elolvashatják a doboz hátulján feltüntetett összetevőket, különböző termékeket hasonlíthat össze.

A pályázat keretében 4 fő munkavállalót foglalkoztatunk. Mind a 4 főt 8 órában, azaz teljes munkaidőben. Ebből 1 fő szakasszisztens, aki a vásárlókat segíti, 1 fő kozmetikai tanácsadó, aki a különböző bőrproblémákkal kapcsolatban nyújthat segítséget, 1 fő online munkatárs, aki a már meglévő weblapot, webshop-ot kezeli és 1 fő, aki az online vásárlókkal foglalkozik. 

A vásárló térben a vásárlók segítése érdekében asszisztensek nyújtanak majd szakmai segítséget. Termékeket tudnak ajánlani az igényeknek megfelelően, segítenek a bizonyos hatások értelmezésében, tanácsot tudnak adni, hogy melyik termék kerüljön megvásárlásra.