Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barka kozmetikumok

AZ IHLET

A BARKA története Dr. Véghné Dr. Kakas Andrea forradalmi ötletéből indult, hogy a meglévő és megbízható receptúrákat leporolva, a mai igényekhez igazítva egy új világot teremtsen a bőrápolás terén.  Az elképzelésből valóság lett: az egyiptomi o lajok varázslatos hatásának köszönhetően egy valóban minőségi és ápoló termékcsalád látott napvilágot.  
„Mindig keresem az újat, a meghökkentőt. Nem követni, hanem diktálni szeretem a trendeket - de sosem felejtem az alapokat, amelyek kozmetikumaink valódi erejét jelentik! A termékeink ápolnak, gondoskodnak és kényeztetnek. Körültekintően figyelek arra, hogy valóságos eredményeket ígérjenek, és természetesen nem teszteljük őket állatokon.  Szakértőként gondoskodom arról, hogy a termékek megfeleljenek a különböző bőrtípusoknak és mindenki elégedettnek érezze magát a bőrében." Nézd meg a teljes palettáját a Barka kozmetikumoknak!

 

KINEK AJÁNLOM A BARKA KOZMETIKUMOKAT

Akinek fontos a minőségi és megbízható alapanyagokból készült termék, aki a bőrének a legjobbat akarja. Készítményeink hidratálnak, ápolnak és üdévé varázsolják a bőrt. 

FENNTARTHATÓSÁG JEGYÉBEN

A környezettudatosság és a fenntarthatóság számunkra elsődleges, mindezt úgy, hogy ez a fogyasztó számára inkább előny legyen, mint kompromisszum.
Ez az elkötelezettség nem csak a kozmetikumainkban érhető tetten, hanem a csomagolásban is, ezért a Barka kozmetikumokban természetes hozzávalókat használunk és az alumínium tégelyek, amelyekbe a termékeket csomagoljuk, 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Próbálja ki, kérje szakértő kollégáink segítségét, hogy valóban az Ön számára legjobb készítményt válassza!

facebook / instagram