Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AUDISPRAY 45ML

3.501 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 7640107850141
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Laboratoire Diepharmax
Szerezhető hűségpontok: 4

Leírás és Paraméterek

Hatóanyag

Forrás: Doboz Mikrobilógiai szempontból ellenőrzött tengervízből készült oldat.

Javallat

Forrás: Web Gyorsan feloldja a fülzsírt. MEGMOSOM A FOGAMAT... MEGMOSOM A HAJAMAT... KITISZTÍTOM A FÜLEMET... SZERETEM, HA TISZTA A FÜLEM AUDISPRAY : TERMÉSZETES TERMÉK Az AUDISPRAY mikrobiológiailag ellenőrzött tengeri eredetű hipertóniás oldat, amely azáltal, hogy folyékonnyá teszi és feloldja a fülzsírt, elősegíti annak természetes kiürülését. Az AUDISPRAY feleslegessé teszi a vattás fültisztító pálcika használatát, amely a fülzsírt befelé nyomja a dobhártya felé. MIRE VALÓ AZ AUDISPRAY? Az AUDISPRAY gyengéden eltávolítja a felesleges fülzsírt, port és más szennyeződéseket, és megakadályozza a füldugulás kialakulását. Már kialakult dugó esetén megkönnyíti az orvos számára annak eltávolítását. Forrás: Doboz AUDISPRAY Adult fülei természetes higiéniája Mikrobilógiai szempontból ellenőrzött tengervízből készült oldat, mely meglágyítja és feloldja a fülzsírt, megkönnyítve természeres úton való kiürülését. A FÜLTISZTITÓ PÁLCA ALTERNATÍVÁJA 100%-osan természetes termék Mire való az AUDISPRAY Adult? Az AUDISPRAY Adult rendkívül élénkítő, 100%-osan természetes, mely mikrobilógiai szempontból ellenőrzött tengervízből készült oldat, mely meglágyítja és feloldja a fülzsírt, megkönnyítve természeres úton való kiürülését. Az AUDISPRAY Adult gyengéden eltávolítja a felesleges fülzsírt, port és szennyeződéseket. Az adagolópumpával és fülbe helyezhető ellennyomásos végződéssel rendelkező AUDISPRAY Adult lehetővé teszi fülei higiénájának hatékony és kockázatmentes fenntartását. Így az AUDISPRAY Adult rendszeres használata megelőzi a füldugó-képződést, és elejét veszi a fültisztitó pálca használatának, ami a hallójáratba dugva a fülzsírt a dobhártya felé tolná.

Adagolás

Forrás: Web MIKOR HASZNÁLJUK? 6 éves kortól, heti 2-3 alkalommal, azoknál a személyeknél, akiknél sok fülzsír termelődik, illetve akik protézist hordanak, naponta egy permetezés fülenként az AUDISPRAY-vel. HASZNOS TANÁCSOK 1 - Nyomja le egy másodpercre a szórófejet, a palackot függőlegesen tartva. 2 - Masszírozza a fültövet 10 másodpercig. 3 - Hajtsa oldalt a fejét, hogy kifolyjon belőle a folyadék, majd törölje szárazra. 4 - Használat után öblítse el a szórófejet meleg vízzel anélkül, hogy azt levenné a palackról. Ha nem használja rendszeresen az AUDISPRAY-t, akkor a szórófej eldugulhat, mivel a belsejében kikristályosodik a só. Ebben az esetben, vegye le a flakonról a szórófejet, és áztassa be 30 percre nagyon meleg vízbe. Forrás: Doboz Mikor használja az AUDISPRAY Adult-t? 6 éves kortól kezdve az AUDISPRAY Adult hetente 2-3 alkalommal, fülenként egy-két fújással használható, a sok fülzsírt termelő személyeknél pedig naponta. A hallókészüléket használóknak ajánlott minden este használni az AUDISPRAY Adult-ot, miután kivették a hallókészüléket, elejét véve ezzel, hogy a túlzott fülzsír készülékük rendellenes működését okozza. Hogyan használja az AUDISPRAY Adult-ot? 1 - Irányítsa a végződést a fül felé, majd a palackot függőlegesen tartva nyomja le 2 - Néhány másodpercig masszírozza a fület 3 - Hajtsa oldalra a fejét a felesleg kiürítésére, és törölje meg 4 - A végződést minden használat után öblítse le langyos vízzel Ha több mint 10 napig nem használta a palackot, ajánlatos langyos vízzel leöblíteni a végződést, és néhányszor lenyomni a mosdó fölött, mielőtt használná.

Figyelmeztetés

Forrás: Web FIGYELMEZTETÉSEK Használata fülgyulladás, fülfájás, dobhártya perforáció, szédülés vagy korábbi fül operáció esetén csak orvosi konzultáció mellett javallott. "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!" Forrás: Doboz Használat előtti óvintézkedések Ajánlatos a palack felnyitásától számított egy éven belül elhasználni az AUDISPRAY Adult-ot. Ne használja az orvos utasítása nélkül fülgyulladás, a fül különös fájdalma vagy érzékenysége, dobhártya-szakadás esetén, illetve általában véve olyan személyeknél, akiknek fülproblémájuk volt vagy van (szédülés, orvosi vagy sebészeti kórelőzmények). Ha tudtán kívül fülzsír-dugója van az AUDISPRAY Adult használata kényelmetlenséget okozhat; ebben az esetben konzultáljon orvosával.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!