Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ZEATAX FORTE RAGOTABL90X 90X

6.123 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5997663100039
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Forrás

OGYI gyógytermék adatbázis

Betegtájékoztató

Zeatax rágótabletta Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják. Mi(k) a tabletta hatóanyaga(i)? 1 tabletta tartalma: 364,0 mg gyógynövény őrlemény [126 mg kukoricabibe (Maydis stigma), 126 mg csalánlevél (Urticae folium), 56 mg gyermekláncfű gyökér (Taraxaci radix), 56 mg vadárvácska virágos hajtás (Violae herbae cum flore)], 70 mg taramagliszt (Caesalpiniae spinosae seminis endospermium). Mit tartalmaz még a készítmény? A tabletta segédanyagai: laktóz, burgonyakeményítő, magnézium-sztearát, karmellóz-nátrium. Mikor ajánlott a készítmény szedése? Fogyókúra kiegészítésére ajánlott, mert a készítmény a jelenlévő összetevői révén fokozza a fogyókúra hatékonyságát, csökkenti az éhségérzetet, előnyösen befolyásolja a szénhidrát/zsír anyagcserét. Mikor nem szabad a készítményt szedni? Várandós- és szoptatós anyáknak, szívbetegek és veseelégtelenségben szenvedőknek, 14 év alatti, valamint 65 év felettieknek nem javasolt a .készítmény szedése. Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt? Ha valamilyen betegségben szenved és túlsúlyától szeretne megszabadulni, úgy a tabletta szedésének megkezdése előtt kérje ki szakember véleményét. Szedhetik-e a készítményt gyermekek? 14 évnél fiatalabb gyermek részére nem javasolt a tabletta szedése. Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel? A készítmény enyhe vízhajtó hatású! Vízhajtó készítménnyel ( gyógyszerrel ) egyidejűleg ne szedje a tablettát. Más gyógyszerekkel való kölcsönhatása nem ismeretes. Szedhetik-e a készítményt várandós és szoptató anyák? Ezen élethelyzetekben a készítmény alkalmazása nem ajánlott. Hogyan és mikor kell a készítményt szedni? A fogyókúra során naponta 3x2 tablettát étkezés előtt 1 órával szétrágva, kb. 2 dl vízzel bevenni. Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? Mellékhatások a megadott adagolás mellett nem ismertek. Mire kell még ügyelni a készítmény szedése során? Emésztőszervi megbetegedés esetén fogyókúra elkezdését és a készítmény alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával! Gyermekek elől elzárva tartandó! - 2 - Mennyi ideig szedhető a készítmény? Egy kúra időtartama 6 hét. Két kúra között 2-3 hét szünet után tartása szükséges. Hogyan kell tárolni a készítményt? Legfeljebb 25°C-on. Csomagolási egység: 100 db Nyilvántartási szám: OGYI-773/2000 Gyártó/forgalomba hozatali engedély jogosultja: Gondáné- Vitality Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Egyéni Cége 4033 Debrecen Veres P. u. 74. 2007.12.30.

Hatóanyag

Mi(k) a tabletta hatóanyaga(i)? 1 tabletta tartalma: 364,0 mg gyógynövény őrlemény [126 mg kukoricabibe (Maydis stigma), 126 mg csalánlevél (Urticae folium), 56 mg gyermekláncfű gyökér (Taraxaci radix), 56 mg vadárvácska virágos hajtás (Violae herbae cum flore)], 70 mg taramagliszt (Caesalpiniae spinosae seminis endospermium). Mit tartalmaz még a készítmény? A tabletta segédanyagai: laktóz, burgonyakeményítő, magnézium-sztearát, karmellóz-nátrium.

Javallat

Mikor ajánlott a készítmény szedése? Fogyókúra kiegészítésére ajánlott, mert a készítmény a jelenlévő összetevői révén fokozza a fogyókúra hatékonyságát, csökkenti az éhségérzetet, előnyösen befolyásolja a szénhidrát/zsír anyagcserét.

Ellenjavallat

Mikor nem szabad a készítményt szedni? Várandós- és szoptatós anyáknak, szívbetegek és veseelégtelenségben szenvedőknek, 14 év alatti, valamint 65 év felettieknek nem javasolt a .készítmény szedése.

Adagolás

Mennyi ideig szedhető a készítmény? Egy kúra időtartama 6 hét. Két kúra között 2-3 hét szünet után tartása szükséges. Hogyan és mikor kell a készítményt szedni? A fogyókúra során naponta 3x2 tablettát étkezés előtt 1 órával szétrágva, kb. 2 dl vízzel bevenni.

Mellékhatás

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? Mellékhatások a megadott adagolás mellett nem ismertek.

Figyelmeztetés

Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt? Ha valamilyen betegségben szenved és túlsúlyától szeretne megszabadulni, úgy a tabletta szedésének megkezdése előtt kérje ki szakember véleményét. Szedhetik-e a készítményt gyermekek? 14 évnél fiatalabb gyermek részére nem javasolt a tabletta szedése. Mire kell még ügyelni a készítmény szedése során? Emésztőszervi megbetegedés esetén fogyókúra elkezdését és a készítmény alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kölcsönhatás

Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel? A készítmény enyhe vízhajtó hatású! Vízhajtó készítménnyel ( gyógyszerrel ) egyidejűleg ne szedje a tablettát. Más gyógyszerekkel való kölcsönhatása nem ismeretes.

Várandósság,szopt.

Szedhetik-e a készítményt várandós és szoptató anyák? Ezen élethelyzetekben a készítmény alkalmazása nem ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!