Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VISINE FARADT SZEMRE GELCSEPP 10ML

2.038 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 3574660526264
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Visine Ophthalmics
Szerezhető hűségpontok: 3

Leírás és Paraméterek

Kölcsönhatás

Ne használja együtt semmilyen más, szemre adott gyógyszerrel vagy termékkel, mert módosíthatja azok hatását.

Hatóanyag

A 15 ml-es flakonban lévő 10 ml készítmény tartalma: 0,5% TS-poliszacharid, mannit, nátrium-dihidrogén-foszfát monohidrát, dinátrium-hidrogén-foszfát dodekahidrát, benzalkónium-klorid és tisztított víz.

Javallat

A környezeti tényezők (pl. számítógéphasználat, olvasás és autóvezetés) miatti szemszárazság előjeleire utaló szemfáradtság, megerőltetés és irritáció mérséklésére és megelőzésére szolgáló nedvesítés.

Ellenjavallat

Ne használja a terméket, ha az összetevők bármelyikére allergiás (túlérzékeny). Ha kellemetlen érzést vagy irritációt tapasztal, ne használja tovább a terméket. Kontaktlencse viselésekor használata nem ajánlott.

Forrás

http://www.pirulapatika.hu/8880000131056/betegtajekoztato/visine_gelcseppek_faradt_szemre

Betegtájékoztató

Visine ® fáradt szemre folyékony gélcseppek 10 ml 0,5% TS-poliszacharid 912333/03 Frissítő, enyhítő hatás túlterhelt, megerőltetett szemre. • Felhasználási terület A környezeti tényezők (pl. számítógéphasználat, olvasás és autóvezetés) miatti szemszárazság előjeleire utaló szemfáradtság, megerőltetés és irritáció mérséklésére és megelőzésére szolgáló nedvesítés. • Mi a szemfáradtság? A szemfáradtság a szemnek azt a kellemetlen tünetekkel járó érzését jelöli, amelyek gyakorta jelentkeznek egy intenzív koncentrálási időszak után. Olyan tevékenységek, mint a hosszas számítógéphasználat, olvasás és autóvezetés csökkenti a pislogás gyakoriságát, ami gyakran eredményezi a szemfáradtság zavaró tüneteit. Ez az állapot a szemfelszínnek a nem megfelelő összetételű vagy mennyiségű könnytermelés által okozott elégtelen nedvesítésével társul. • Hogyan hat a Visine fáradt szemre? A Visine fáradt szemre tartalmaz egy természetes anyagot (TS-poliszacharid), mely az indiai tamarindfa magjának kivonata. A Visine fáradt szemre folyékony cseppként formulált, hogy a könnyfilmet alkotó nyálkával keveredjen, és így biztosítsa az elvesztett nedvességet az azonnali frissítéshez és komfortérzethez • Összetevők: A 15 ml-es flakonban lévő 10 ml készítmény tartalma: 0,5% TS-poliszacharid, mannit, nátrium-dihidrogén-foszfát monohidrát, dinátrium-hidrogén-foszfát dodekahidrát, benzalkónium-klorid és tisztított víz. • Használati utasítás - A szemcsepp használata előtt mindig ajánlott a kézmosás. - Hajtsa hátra a fejét, majd finoman nyomjon 1-2 cseppet mindkét szembe. - A cseppentést követően pislogjon hármat-négyet, így segítve a termék tökéletes eloszlását a szemen. - További cseppek bejuttatása esetén egyes betegeknél a homályos látás jelentkezhet. Ez normális, és pislogás után meg kell szűnnie. - Használat után jól zárja vissza a kupakot. - Napi 3-4 alkalommal használja a terméket. • Általános figyelmeztetések - Ne használja a terméket, ha az összetevők bármelyikére allergiás (túlérzékeny). Ha kellemetlen érzést vagy irritációt tapasztal, ne használja tovább a terméket. - Ha szeme fertőzött vagy vörös, gyulladt vagy fáj, keressen fel szemorvost vagy más szakembert! - Ne használja együtt semmilyen más, szemre adott gyógyszerrel vagy termékkel, mert módosíthatja azok hatását. - Kontaktlencse viselésekor használata nem ajánlott. - Ne érintse meg a cseppentőt és ügyeljen arra is, hogya hegye a szem felszínéhez ne érjen hozzá. - Ne mossa a cseppentőt tiszítószerekkel. - Ne használja a terméket, ha a tartály sérült vagy ha a zárógyűrű törött. - Felbontás után 30 nappal a megmaradt terméket el kell dobni. - Lenyelni tilos. - A lejárati idő után ne használja a terméket. - Gyermekek elől gondosan elzárandó. JOHNSON & JOHNSON CONSUMER FRANCE SAS., F-51120 Sezanne, France Forgalmazza: Johnson& Johnson Kft. 2045 Törökbálint, Tó Park vevolevel@jnjhu.jnj.com A termékkeI kapcsolatos további kérdés esetén érdeklődjön a fenti elérhetőségek egyikén. CE 0459 STERILE A

Adagolás

Használati utasítás - A szemcsepp használata előtt mindig ajánlott a kézmosás. - Hajtsa hátra a fejét, majd finoman nyomjon 1-2 cseppet mindkét szembe. - A cseppentést követően pislogjon hármat-négyet, így segítve a termék tökéletes eloszlását a szemen. - További cseppek bejuttatása esetén egyes betegeknél a homályos látás jelentkezhet. Ez normális, és pislogás után meg kell szűnnie. - Használat után jól zárja vissza a kupakot. - Napi 3-4 alkalommal használja a terméket.

Figyelmeztetés

Általános figyelmeztetések - Ne használja a terméket, ha az összetevők bármelyikére allergiás (túlérzékeny). Ha kellemetlen érzést vagy irritációt tapasztal, ne használja tovább a terméket. - Ha szeme fertőzött vagy vörös, gyulladt vagy fáj, keressen fel szemorvost vagy más szakembert! - Ne használja együtt semmilyen más, szemre adott gyógyszerrel vagy termékkel, mert módosíthatja azok hatását. - Kontaktlencse viselésekor használata nem ajánlott. - Ne érintse meg a cseppentőt és ügyeljen arra is, hogya hegye a szem felszínéhez ne érjen hozzá. - Ne mossa a cseppentőt tiszítószerekkel. - Ne használja a terméket, ha a tartály sérült vagy ha a zárógyűrű törött. - Felbontás után 30 nappal a megmaradt terméket el kell dobni. - Lenyelni tilos. - A lejárati idő után ne használja a terméket. - Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!