Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

UROSTEMOL® Men és UROSTEMOL® Femina – A természet erejével.

2018. 03. 18. 11:41:00
UROSTEMOL® Men és UROSTEMOL® Femina – A természet erejével.

A vizelési panaszok rendkívül gyakoriak, egyaránt megkeseríthetik urak és hölgyek mindennapjait is. Nemcsak a gyakori vizelési inger, hanem egyes fizikai tevékenységek okozta vizeletvesztés és csepegés nagymértékben korlátozza az érintettek napi tevékenységeit. Férfiaknál általában a tünetek hátterében a prosztata jóindulatú megnagyobbodása áll, míg nőknél a hólyaggyengeség, azaz a hólyag záróizmainak elgyengülése áll. A problémák sajnos maguktól nem múlnak el, sőt az idő előrehaladtával fokozatosan válnak egyre súlyosabbá, így érdemes időben cselekedni.

A férfiak számára javallott UROSTEMOL® Men készítmény enyhíti a húgyhólyag-túlműködés, hólyaggyengeség miatt fellépő, vagy jóindulatú prosztata-megnagyobbodás okozta alsó húgyúti tüneteket, mint pl. a gyakori vizelési ingert. A tökmagot, tökmagolajat és szabalpálma-kivonatot tartalmazó készítmény nappal és éjjel egyaránt mérsékeli a vizelés gyakoriságát, valamint megszünteti a kellemetlen vizeletcsepegést.

A nők számára kifejlesztett UROSTEMOL® femina természetes módon fejti ki hatását a speciálisan gyógyászati célra termesztett töknek, a kanadai szömörcének és a komlónak köszönhetően. A hármas hatóanyag-összetételű hagyományos növényi gyógyszer csökkenti a sürgető vagy gyakori vizelési ingert, enyhíti a vizeletcsepegést, illetve erősíti a húgyhólyag működését.

Tartalomhoz tartozó címkék: UROSTEMOL hólyaggyengeség hugyutak