Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SYSTANE NEDVESITO SZEMCSEPP 10 ML

3.827 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5413895021480
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Alcon Laboratories, Inc.
Szerezhető hűségpontok: 4

Leírás és Paraméterek

Figyelmeztetés

Forrás: Web Figyelmeztetések: Feltétlenül kövesse szemorvosa utasításait, valamint a betegtájékoztatóban leírtakat. Amennyiben állandóan fennálló kellemetlen érzést tapasztal a szemében, vagy erőteljes könnyezés, látási zavarok vagy szemvörösödés alakul ki, forduljon orvosához, mivel az állapot súlyosbodhat. Figyelmeztetések: -A fertőzések elkerülése érdekében a flakon cseppentőjét soha ne érintse semmilyen felülethez. -Használatot követően csavarja vissza a kupakot. -Szobahőmérsékleten tárolandó. -Használaton kívül tartsa szorosan zárva a flakont. -A csomagoláson jelzett lejárati időn belül használja fel az oldatot. -Az első felnyitást követően 6 hónap elteltével a maradék oldatot el kell dobni. -Gyermekektől elzárva tartandó. Forrás: Doboz Felbontásvédelem: Ne használja a készítményt, ha a védőzár sérült vagy hiányzik, vagy ha a felbontás védelemmel ellátott kupak sérült. Felnyitott vagy sérült készítményt ne használjon. Szobahőmérsékleten tárolandó. A csomagoláson jelzett lejárati időn belül használja fel az oldatot. Az első felnyitást követően 6 hónap elteltével dobja el a maradék oldatot. Fontos, hogy kövesse szemorvosa utasításait, valamint a használati útmutatóban leírtakat. Amennyiben állandóan fennálló kellemetlen érzést tapasztal a szemében, vagy erőteljes könnyezés, látási zavarok vagy szemvörösödés alakul ki, forduljon orvosához, mivel az állapot súlyosbodhat. A beszennyeződés elkerülése érdekében a flakon cseppentőjét soha ne érintse semmilyen felülethez. Használatot követően csavarja vissza akupakot, Szobahőmérsékleten tárolandó. Használaton kívül tartsa szorosan zárva a flakont. A csomagoláson jelzett lejárati időn belül használja fel az oldatot. Az első felnyitást követően 6 hónap elteltével dobja el a maradékot. Gyermekektől elzárva tartandó!

Ellenjavallat

Forrás: Doboz Ellenjavallat: A Systane nedvesítő szemcsepp összetevőivel szembeni allergia esetén a készítmény használata ellenjavallt.

Adagolás

Forrás: Web Alkalmazás: A Systane nedvesítő szemcsepp az egész nap szükség szerint alkalmazható. Cseppentsen a szemébe, majd pislogjon párszor. Forrás: Doboz A SYSTANE nedvesítő szemcsepp egész nap szükség szerint alkalmazható. A kontaktlencse viselés során kialakuló száraz szem kezelésére is használható: a kontaktlencse felhelyezése előtt illetve a lencsék kivételét követően cseppentsen pár cseppet a szemébe, majd pislogjon párszor.

Javallat

Forrás: Web A Systane nedvesítő szemcsepp a szembe cseppentve gyorsan és tartósan megszünteti a szemszárazságot, irritációt, égő és szúró érzést, idegen test érzetet, melyet különböző környezeti tényezők így például por, füst, ózon, UV fény, száraz meleg (radiátor/szauna), légkondicionáló, szél, huzat, kozmetikai szerek, hosszabb tévénézés, számítógép tartós használata okoznak. Forrás: Doboz A szemszárazság okozta égő érzés és irritáció átmeneti enyhítésére.

Hatóanyag

Forrás: Web Leírás: A Systane nedvesítő szemcsepp egy steril oldat, amely polietilén-glikol 400-t, propilén-gkikolt, hidroxipropil-guart, bórsavat, kálcium-kloridot, magnézium-kloridot, kálium-kloridot, nátrium-klorid, cink-kloridot és 0,001% POLYQUAD-ot (polipodronium-klorid) tartalmaz. Forrás: Doboz A SYSTANE nedvesítő szemcsepp egy steril oldat, amely polietilén-glikol 400-t, propilén-glikolt, hidroxipropil-guart, bórsavat, kálcium-kloridot, magnézium-kloridot, nátrium-kloridot, zink-kloridot és 0,001% POLIQUAD (polidronium-klorid) tartósítószert tartalmaz. Sterile A.

Forrás

kertvarosipatika.hu

Csomagolás

Forrás: Web Kiszerelés: A szűréssel és gőzzel sterilizált SYSTANE nedvesítő szemcsepp műanyag flakonban, egy darab 10ml-es kiszerelésben kerül forgalomba.

Betegtájékoztató

A Systane nedvesítő szemcsepp a szembe cseppentve gyorsan és tartósan megszünteti a szemszárazságot, irritációt, égő és szúró érzést, idegen test érzetet, melyet különböző környezeti tényezők így például por, füst, ózon, UV fény, száraz meleg (radiátor/szauna), légkondicionáló, szél, huzat, kozmetikai szerek, hosszabb tévénézés, számítógép tartós használata okoznak. Leírás: A Systane nedvesítő szemcsepp egy steril oldat, amely polietilén-glikol 400-t, propilén-gkikolt, hidroxipropil-guart, bórsavat, kálcium-kloridot, magnézium-kloridot, kálium-kloridot, nátrium-klorid, cink-kloridot és 0,001% POLYQUAD-ot (polipodronium-klorid) tartalmaz. Ellenjavallat: A Systane nedvesítő szemcsepp összetevőivel szembeni allergia esetén a készítmény használata ellenjavallt. Alkalmazás: A Systane nedvesítő szemcsepp az egész nap szükség szerint alkalmazható. Cseppentsen a szemébe, majd pislogjon párszor. Figyelmeztetések: Feltétlenül kövesse szemorvosa utasításait, valamint a betegtájékoztatóban leírtakat. Amennyiben állandóan fennálló kellemetlen érzést tapasztal a szemében, vagy erőteljes könnyezés, látási zavarok vagy szemvörösödés alakul ki, forduljon orvosához, mivel az állapot súlyosbodhat. Figyelmeztetések: -A fertőzések elkerülése érdekében a flakon cseppentőjét soha ne érintse semmilyen felülethez. -Használatot követően csavarja vissza a kupakot. -Szobahőmérsékleten tárolandó. -Használaton kívül tartsa szorosan zárva a flakont. -A csomagoláson jelzett lejárati időn belül használja fel az oldatot. -Az első felnyitást követően 6 hónap elteltével a maradék oldatot el kell dobni. -Gyermekektől elzárva tartandó. Kiszerelés: A szűréssel és gőzzel sterilizált SYSTANE nedvesítő szemcsepp műanyag flakonban, egy darab 10ml-es kiszerelésben kerül forgalomba. Forgalmazó: Alcon Hungária Kft. Gyártó: Alcon Laboratories, Inc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
palyazat