Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SINOL ORRSPRAY FEJFÁJÁSRA 10ML 10ML

3.213 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 315013000016
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sinol Magyarország Kft.
Szerezhető hűségpontok: 4

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

Fejfájás, migrén Használati útmutató fejfájás, migrén esetén Az orrspray első használatakor néhányszor a levegőbe szükséges spriccelni. Az orrspray használatakor a beteg fejét kissé döntse előre, az adagolófejet helyezze az egyik orrlyukba, másik kezével az ellentétes orrlyukat szorítsa le, majd mély lélegzetvétellel egyidejűleg pumpálja a Sinol-M-et az orrüregbe. Végezze ugyanezt el a másik orrlyuknál is. Az orrspray használata után kerülje az orr fújását és ne tüsszentsen. Használat előtt felrázandó! Alkalmazás: 12x naponta fejfájás, migrén vagy egyéb fájdalom esetén A legtöbb fejfájást a véredények összehúzódása vagy a szemkörüli kisizmok összehúzódása okozza a homlokon keresztül. A Sinol-M: • A Sinol-M a továbbiakban gyorsan ellazítja az arcon, szemhéjkörül lévő kisizmokat, • tágítja a véredényeket, így azonnal csökkenti a fejfájást már a fájdalom kezdetén. • 2-12 perc alatt enyhülést eredményez - • Ha a fájdalom nem szűnne meg 2-12 perc alatt, akkor 1x-2x az orrspray használatát meg kell ismételni. • Csökkenti a sensoros idegvégződések érzékenységét. • Hatását elősegíti, ha alkalmazásakor fejünket hátra hajtjuk. A Sinol-M egyéb (migrén, premenstruációs) fejfájás enyhítésére is alkalmazható komoly arcüregi/homloküregi problémák, ismétlődő gyulladás esetén 3-12 fújás ajánlott a tünetek enyhüléséig. Ha a fájdalom nem szűnik meg 2-12 perc alatt, akkor 1-2-szer az orrspray használatát meg kell ismételni. A Sinol-M egyéb fájdalmak enyhítésére is alkalmazható. Sinol flakon Sinol box Összetétele: capsicum 4x,Aloe vera extr., Eucalyptus olaj, Rosemary extract.,,C vitamin. Az orrspray szobahőmérsékleten tárolandó. Mellékhatás nem ismeretes. Figyelmeztetés: a Sinol orrspray Capsaicint tartalmaz. - Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez a paprikából származó természetes alapanyag a nyálkahártyára jutva rövid ideig (kb. 2-5 másodpercig) tartó égő, bizsergő érzést okozhat. Többszöri használat után ez az érzés enyhül. Terhesség és szoptatás estén kérdezze meg kezelőorvosát. Ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe ne kerüljön. Ha véletlenül az oldat a szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem ajánlott 12 éven aluli gyermekeknek.

Forrás

www.sinol.hu

Hatóanyag

Forrás: Web ( Hiányos! ) Összetétele: capsicum 4x,Aloe vera extr., Eucalyptus olaj, Rosemary extract.,,C vitamin. Forrás: Doboz Aktív összetevők: Capsaicin 4X Inaktív összetevők: Tisztított víz, Eucaliptusz olaj, Aloe vera extract, Rosemaring extract, tengeri só, C vitamin, Benzalkonium klorid,

Adagolás

Forrás: Web Az orrspray első használatakor néhányszor a levegőbe szükséges spriccelni. Az orrspray használatakor a beteg fejét kissé döntse előre, az adagolófejet helyezze az egyik orrlyukba, másik kezével az ellentétes orrlyukat szorítsa le, majd mély lélegzetvétellel egyidejűleg pumpálja a Sinol-M-et az orrüregbe. Végezze ugyanezt el a másik orrlyuknál is. Az orrspray használata után kerülje az orr fújását és ne tüsszentsen. Használat előtt felrázandó! Alkalmazás: 12x naponta fejfájás, migrén vagy egyéb fájdalom esetén A Sinol-M egyéb (migrén, premenstruációs) fejfájás enyhítésére is alkalmazható komoly arcüregi/homloküregi problémák, ismétlődő gyulladás esetén 3-12 fújás ajánlott a tünetek enyhüléséig. Ha a fájdalom nem szűnik meg 2-12 perc alatt, akkor 1-2-szer az orrspray használatát meg kell ismételni. Forrás: Doboz Fújjon 1-2 adagot mindkét orrlyukba, majd lélegezzen mélyet. Használat előtt alaposan felrázandó! Az orrspray első használatakor néhányszor a levegőbe szükséges spriccelni. Az orrspray használatakor a beteg fejét kissé döntse előre, az adagolófejet helyezze az egyik orrlyukba, másik kezével az ellentétes orrlyukat szorítsa le, majd mély lélegzetvétellel egyidejűleg pumpálja a Sinol-M-et az orrüregbe. Végezze ugyanezt el a másik orrlyuknál is. Az orrspray használata után kerülje az orr fújását és ne tüsszentsen. Használat előtt felrázandó! Alkalmazás: 12x naponta fejfájás, migrén vagy egyéb fájdalom esetén A Sinol-M egyéb (migrén, premenstruációs) fejfájás enyhítésére is alkalmazható komoly arcüregi/homloküregi problémák, ismétlődő gyulladás esetén 3-12 fújás ajánlott a tünetek enyhüléséig. Ha a fájdalom nem szűnik meg 2-12 perc alatt, akkor 1-2-szer az orrspray használatát meg kell ismételni.

Figyelmeztetés

Forrás: Web Figyelmeztetés: a Sinol orrspray Capsaicint tartalmaz. - Gyermekek elől elzárva tartandó. Ez a paprikából származó természetes alapanyag a nyálkahártyára jutva rövid ideig (kb. 2-5 másodpercig) tartó égő, bizsergő érzést okozhat. Többszöri használat után ez az érzés enyhül. Terhesség és szoptatás estén kérdezze meg kezelőorvosát. Ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe ne kerüljön. Ha véletlenül az oldat a szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem ajánlott 12 éven aluli gyermekeknek. Forrás: Doboz Figyelmeztetés: a Sinol orrspray Capsaicint tartalmaz. Ez a paprikából származó természetes alapanyag a nyálkahártyára jutva rövid ideig (kb. 2-5 másodpercig) tartó égő, bizsergő érzést okozhat. Többszöri használat után ez az érzés enyhül. Terhesség és szoptatás estén kérdezze meg kezelőorvosát. Ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe ne kerüljön. Ha véletlenül az oldat a szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem ajánlott 12 éven aluli gyermekeknek. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Várandósság,szopt.

Forrás: Doboz Terhesség és szoptatás estén kérdezze meg kezelőorvosát.

Javallat

Forrás: Doboz Fejfájás esetén: Migrén, cluster fejfájás, arcüregi érzékenység, pre-menstruációs és menstruációs fejfájás, valamint tenziós fejfájás esetén. Forrás: Web A Sinol-M egyéb (migrén, premenstruációs) fejfájás enyhítésére is alkalmazható komoly arcüregi/homloküregi problémák, ismétlődő gyulladás esetén 3-12 fújás ajánlott a tünetek enyhüléséig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
palyazat