Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SALVUS GYÓGYVIZ PERMET ORRSPRAY 50ML 50ML

2.432 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5998559700210
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: SALVUS KFT.
Szerezhető hűségpontok: 3

Leírás és Paraméterek

Forrás

kertvarosipatika.hu

Betegtájékoztató

Bükkszéki Salvus Alkálihidrogén-karbonátos gyógyvíz permet orrspray feltéttel. A Salvus Gyógyvíz Permettel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen az eszköz körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben szüksége lehet. Milyen adagok igazolják hatását? Hatását tudományos vizsgálatok és szakirodalmi adatok igazolják. Mi a hatóanyag? Természetes alkalikus gyógyvíz, mely hatását illetően dominálóan nátrium-karbonátot és konyhasót tartalmaz. A Salvus gyógyvízpermet főbb oldott elemei [mg/10ml]: Nátrium 500,00-800,00 / Lítium 0,18-0,30 /Klorid 200,00-290,00 / Bromid 0,80-1,80 / Jodid 0,11-0,24/ Flourid 0,11-0,34 / Hidrogén-karbonát 1200,00-1700,00 / Alkotóelemek összesen: 1900,00-2800,00 Mit tartalmaz még az eszköz? Az eszköz a Salvus gyógyvíz természetes alkotóelemeit: kálium-, ammónium-, kalcium-, magnézium-, réz-, arzén-, nitrit-, bromid-, jodid-, szulfát-, foszfát-, ionokat, valamint metabórsavat tartalmaz még. Mikor ajánlott az eszköz használata? Használata az orr- és melléküregi heveny- és idült hurutos megbetegedéseinek kezelésében a nyálkahártya nedvesítésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének elősegítésére, a dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére ajánlott. Mikor nem szabad az eszközt alkalmazni? Ellenjavallat ezidáig nem ismeretes. Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt? Coli-fertőzésben, foszfát- és karbonát-jellegű vesekövek esetén, valamint nártium- és vízvisszatartással járó állapotokban óvatosan alkalmazható. Alkalmazhatják-e az eszközt gyermekek is? Alkalmazása szülői felügyelet mellett 2 éves kortól ajánlott. Alkalmazható-e az eszköz más gyógyszerekkel? Szulfonamid-készítmények alkalmazása esetén ne használja az eszközt! Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt? Terhesség és szoptatás ideje alatt is alkalmazható. Hogyan és mikor kell az eszközt alkalmazni? A kezelendő állapottól függően, szükség szerint az orrnyílásokban mély lélegzéssel egyidejűleg permetezve, legfeljebb 5x2-2 bepermetezést naponta. Használat után a védőkupakot vissza kell helyezni a feltétre. Mi az ajánlott adag? Egy-egy alkalommal mindkét orrnyílásba 2-2 bepermetezés. Milyen nem kívánt hatást válthat ki az eszköz? Nem kívánt mellékhatás ez idáig nem ismeretes. Mire kell még ügyelni az eszköz alkalmazása során? Gyermekektől elzárva tartandó. Hogyan kell tárolni az eszközt? Szobahőmérsékleten (max. 25°C) Csomagolási egység: 50ml/doboz HU-36236/2001 Gyártja: Salvus Gyógy- és Ásványvíz Termelő, Feldolgozó, Értékesítő Kft. 2084 Pilisszentiván, Szabadság út 16.

Hatóanyag

Mi a hatóanyag? Természetes alkalikus gyógyvíz, mely hatását illetően dominálóan nátrium-karbonátot és konyhasót tartalmaz. A Salvus gyógyvízpermet főbb oldott elemei [mg/10ml]: Nátrium 500,00-800,00 / Lítium 0,18-0,30 /Klorid 200,00-290,00 / Bromid 0,80-1,80 / Jodid 0,11-0,24/ Flourid 0,11-0,34 / Hidrogén-karbonát 1200,00-1700,00 / Alkotóelemek összesen: 1900,00-2800,00 Mit tartalmaz még az eszköz? Az eszköz a Salvus gyógyvíz természetes alkotóelemeit: kálium-, ammónium-, kalcium-, magnézium-, réz-, arzén-, nitrit-, bromid-, jodid-, szulfát-, foszfát-, ionokat, valamint metabórsavat tartalmaz még.

Javallat

Mikor ajánlott az eszköz használata? Használata az orr- és melléküregi heveny- és idült hurutos megbetegedéseinek kezelésében a nyálkahártya nedvesítésére, nyákoldásra, a váladék kiürülésének elősegítésére, a dohányzás okozta káros légúti hatások csökkentésére ajánlott.

Adagolás

Hogyan és mikor kell az eszközt alkalmazni? A kezelendő állapottól függően, szükség szerint az orrnyílásokban mély lélegzéssel egyidejűleg permetezve, legfeljebb 5x2-2 bepermetezést naponta. Használat után a védőkupakot vissza kell helyezni a feltétre. Mi az ajánlott adag? Egy-egy alkalommal mindkét orrnyílásba 2-2 bepermetezés.

Ellenjavallat

Mikor nem szabad az eszközt alkalmazni? Ellenjavallat ezidáig nem ismeretes.

Figyelmeztetés

Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt? Coli-fertőzésben, foszfát- és karbonát-jellegű vesekövek esetén, valamint nártium- és vízvisszatartással járó állapotokban óvatosan alkalmazható. Alkalmazhatják-e az eszközt gyermekek is? Alkalmazása szülői felügyelet mellett 2 éves kortól ajánlott.

Mellékhatás

Milyen nem kívánt hatást válthat ki az eszköz? Nem kívánt mellékhatás ez idáig nem ismeretes.

Kölcsönhatás

Alkalmazható-e az eszköz más gyógyszerekkel? Szulfonamid-készítmények alkalmazása esetén ne használja az eszközt!

Várandósság,szopt.

Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt? Terhesség és szoptatás ideje alatt is alkalmazható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!