Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RINOPANTEINA ORRKENÖCS 10 G 8071 10 G

2.455 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 8594071090098
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Akacia Pharma Kft.

Leírás és Paraméterek

Javallat

Forrás: Doboz Nedvesíti az orrnyálkahártyát, fenntartja annak hidratáltságát, elősegíti az újrahámosodás folyamatát. Javallott: -sebészi beavatkozás után a hegképződés csökkentésére, elősegítve így a gyógyulás folyamatát; -száraz és/vagy atrófizált nyálkahártyára, amit bizonyos környezeti hatások, orr spray-k, aeroszolos kezelés vagy betegség (pl. gyógyszer okozta vagy allergiás eredetű orrnyálkahártya gyulladás, krónikus orrfolyás) okoz; -orrvérzés szövődményeinek csökkentésére, abban az esetben is, ha azt direkt hatás okozta; -endoszkópos vizsgálatok és/vagy tamponálás megkönnyítésére. Forrás: Web Javallott: -sebészi beavatkozás után a hegképződés csökkentésére, elősegítve így a gyógyulás folyamatát; -száraz és/vagy atrófizált nyálkahártyára, amit bizonyos környezeti hatások, orr spray-k, aeroszolos kezelés vagy betegség (pl. gyógyszer okozta vagy allergiás eredetű orrnyálkahártya gyulladás, krónikus orrfolyás) okoz; -orrvérzés szövődményeinek csökkentésére, abban az esetben is, ha azt direkt hatás okozta; -endoszkópos vizsgálatok és/vagy tamponálás megkönnyítésére.

Mellékhatás

Forrás: Doboz Mellékhatások: Nincs ismert mellékhatása.

Figyelmeztetés

Forrás: Doboz Figyelmeztetések: 12 és 25 °C között tárolandó. Alacsonyabb hőmérsékleten a csepp sűrűbbnek tűnhet. Ez azonban nem rontja a termék minőségét, az üveg felrázásával és a megfelelő hőmérsékleten történő tárolással (ami ne legyen alacsonyabb 15 °C-nál) a csepp visszanyeri eredeti állapotát. Ne alkalmazza, ha túlérzékeny a készítmény valamely összetevőjére! Szokatlan tünetek észlelése esetén hagyja abba a kezelést és konzultáljon orvosával! Használat után az üveget szorosan zárja vissza! Soha ne használja a terméket a lejárati időn túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne nyelje le!

Adagolás

Forrás: Doboz Kenőcs: A kenőcsből naponta 1-3-szor kis mennyiséget juttasson mindkét orrlyukba, majd óvatosan masszírozza az orrszárnyakat, hogy a kenőcs az orrüreg minden részébe eljusson. Cseppek: Az üveget használat előtt rázza fel, majd cseppentsen mindkét orrlyukba naponta 4-5-ször 2-3 cseppet.

Hatóanyag

Forrás: Doboz Kenőcs összetétele: A-vitamin-palmitát (0,05 %), D-Pantenol (5,0 %), Hidrolizált fehérje (Avena Sativa kivonat) (0,1 %), BHA, Ásványolaj, Petrolatum. Cseppek összetétele: A-vitamin-palmitát (0,05 %), D-Pantenol (0,1 %), BHA, Ásványolaj, Petrolatum.

Betegtájékoztató

Rinopanteina orrkenőcs 10g 1687 Ft 168700 Ft/kg Kosárba Nedvesíti az orrnyálkahártyát, fenntartja annak hidratáltságát, elősegíti az újrahámosodás folyamatát. Rinopanteina orrkenőcs Alkalmazás: Nedvesiti az orrnyálkahártyát, fenntartja annak hidratáltságát, elősegíti az újrahámosodás folyamatát. Javallott: -sebészi beavatkozás után a hegképződés csökkentésére, elősegítve így a gyógyulás folyamatát; -száraz és/vagy atrófizált nyálkahártyára, amit bizonyos környezeti hatások, orr spray-k, aeroszolos kezelés vagy betegség (pl. gyógyszer okozta vagy allergiás eredetű orrnyálkahártya gyulladás, krónikus orrfolyás) okoz; -orrvérzés szövődményeinek csökkentésére, abban az esetben is, ha azt direkt hatás okozta; -endoszkópos vizsgálatok és/vagy tamponálás megkönnyítésére. Alkalmazás: Kenőcs: A kenőcsből naponta 1-3-szor kis mennyiséget juttasson mindkét orrlyukba, majd óvatosan masszírozza az orrszárnyakat, hogy a kenőcs az orrüreg minden részébe eljusson. Cseppek: Az üveget használat előtt rázza fel, majd cseppentsen mindkét orrlyukba naponta 4-5-ször 2-3 cseppet. Mellékhatások: Nincs ismert mellékhatása. Figyelmeztetések: 12 és 25 °C között tárolandó. Alacsonyabb hőmérsékleten a csepp sűrűbbnek tűnhet. Ez azonban nem rontja a termék minőségét, az üveg felrázásával és a megfelelő hőmérsékleten történő tárolással (ami ne legyen alacsonyabb 15 °C-nál) a csepp visszanyeri eredeti állapotát. Ne alkalmazza, ha túlérzékeny a készítmény valamely összetevőjére! Szokatlan tünetek észlelése esetén hagyja abba a kezelést és konzultáljon orvosával! Használat után az üveget szorosan zárja vissza! Soha ne használja a terméket a lejárati időn túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Ne nyelje le! Kenőcs összetétele: A-vitamin-palmitát (0,05 %), D-Pantenol (5,0 %), Hidrolizált fehérje (Avena Sativa kivonat) (0,1 %), BHA, Ásványolaj, Petrolatum. Cseppek összetétele: A-vitamin-palmitát (0,05 %), D-Pantenol (0,1 %), BHA, Ásványolaj, Petrolatum.

Forrás

kertvarosipatika.hu

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!