Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PEDEX TETUIRTO 50 ML

1.263 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5997001785058
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: FLORIN Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.
Szerezhető hűségpontok: 2

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

Pedex hajszesz tetűirtó 50ml Tetű, poratka, féreg ellen Tetűirtó és megelőző! Hatóanyaga: 0,3% d-phenotrin Használati utasítás: A hígítaltlan hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas. A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához. A száradás kézi hajszárítóval gyorsítható. Fejtetvesség esetén a hajat és a hajas fejbőrt alaposan dörzsöljük be, majd hagyjuk rászáradni. Ezt követően a hajmosás elvégezhető. Amennyiben egy gyermekközösségben (pl. óvodában, iskolában stb.) a fejtetűvel való újbóli fertőződés veszélye fenyeget, úgy a készítményt alkalmazzuk a rendszeres hajmosás után, amely akár 2 héten át a kezelt hajra került tetveket még elszaporodásuk előtt biztosan elöli. Ha szükséges a kezelés minden hajmosás után elvégezhető. Lapostetvesség esetén a szeméremszőrzetet itassuk alaposan át. A száradást követően a készítmény fürdéssel eltávolítható. Gondoskodjunk a szexuális partner kezeléséről is! Figyelmeztetés! Ügyeljünk arra, hogy a hajszesz a szembe és a nyálkahártyára ne kerüljön. Ha ez mégis bekövetkezik, azt bő vízzel távolítsuk el. A szem, a végbél és a szemérem nyílás vattával védhető. Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Tűzveszélyes! Nyílt láng közelében nem használható! R11-Tűzveszélyes. R52-Ártalmas vízi szervezetekre. R53-Vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. S1/2-Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S13-Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. S16-Gyújtóforrástól távol tartandó-Tilos a dohányzás. S20/21-Használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. S25-Kerülni kell a szembe jutást. S26-Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Tárolható: Eredeti, zárt csomagolásban, hűvös, száraz, fénytől védett helyen 2 évig. Engedély szám: OTH 4335/2006 Összetevők: d-phenotrin (0,3%), bezokain (0,05%), etilalkohol (84%) Gyártó és forgalmazó: Florin Zrt. 6725 Szeged, Kenyérgyári út 5. Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó! A hajszesz hosszabb ideig történő használatánál sem fordulhat elő egészség károsító hatás, a termék már hosszabb ideje forgalomban van és ilyen jellegű visszajelzések nincsenek. A terméket az OEK szakvéleménye alapján engedélyezték, a pedex hosszabb kezeléseknél is használható és nem okoz problémát, ezért nem szerepel korlátozás a használatra vonatkozóan az útmutatóban. forrás: Florin Zrt, Szeged, Kenyérgyári út 5. tel: 62-592 103

Forrás

http://bolthely.hu/arcanum/id/01008_Pedex_hajszesz_tetuirto_50ml

Hatóanyag

Forrás: Web d-phenotrin (0,3%), bezokain (0,05%), etilalkohol (84%) Forrás: Doboz Hatóanyaga: 0,3 % d-phenotrin. Összetevők: d-phenotrin (0,3 %), bezokain (0,05 %), etilalkohol (84 %)

Javallat

Forrás: Web Tetű, poratka, féreg ellen Tetűirtó és megelőző! Forrás: Doboz tetűírtó hajszesz

Adagolás

Forrás: Web A hígítaltlan hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas. A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához. A száradás kézi hajszárítóval gyorsítható. Fejtetvesség esetén a hajat és a hajas fejbőrt alaposan dörzsöljük be, majd hagyjuk rászáradni. Ezt követően a hajmosás elvégezhető. Amennyiben egy gyermekközösségben (pl. óvodában, iskolában stb.) a fejtetűvel való újbóli fertőződés veszélye fenyeget, úgy a készítményt alkalmazzuk a rendszeres hajmosás után, amely akár 2 héten át a kezelt hajra került tetveket még elszaporodásuk előtt biztosan elöli. Ha szükséges a kezelés minden hajmosás után elvégezhető. Lapostetvesség esetén a szeméremszőrzetet itassuk alaposan át. A száradást követően a készítmény fürdéssel eltávolítható. Gondoskodjunk a szexuális partner kezeléséről is! A terméket az OEK szakvéleménye alapján engedélyezték, a pedex hosszabb kezeléseknél is használható és nem okoz problémát, ezért nem szerepel korlátozás a használatra vonatkozóan az útmutatóban. Forrás: Doboz A hígítaltlan hajszesz fejtetű és lapostetű elölésére alkalmas. A száradási idő (5-15 perc) elegendő a tetvek és a serkék biztonságos elpusztításához. A száradás kézi hajszárítóval gyorsítható. Fejtetvesség esetén a hajat és a hajas fejbőrt alaposan dörzsöljük be, majd hagyjuk rászáradni. Ezt követően a hajmosás elvégezhető. Amennyiben egy gyermekközösségben (pl. óvodában, iskolában stb.) a fejtetűvel való újbóli fertőződés veszélye fenyeget, úgy a készítményt alkalmazzuk a rendszeres hajmosás után, amely akár 2 héten át a kezelt hajra került tetveket még elszaporodásuk előtt biztosan elöli. Ha szükséges a kezelés minden hajmosás után elvégezhető. Lapostetvesség esetén a szeméremszőrzetet itassuk alaposan át. A száradást követően a készítmény fürdéssel eltávolítható. Gondoskodjunk a szexuális partner kezeléséről is!

Figyelmeztetés

Forrás: Web Ügyeljünk arra, hogy a hajszesz a szembe és a nyálkahártyára ne kerüljön. Ha ez mégis bekövetkezik, azt bő vízzel távolítsuk el. A szem, a végbél és a szemérem nyílás vattával védhető. Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Tűzveszélyes! Nyílt láng közelében nem használható! R11-Tűzveszélyes. R52-Ártalmas vízi szervezetekre. R53-Vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. S1/2-Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S13-Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. S16-Gyújtóforrástól távol tartandó-Tilos a dohányzás. S20/21-Használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. S25-Kerülni kell a szembe jutást. S26-Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Forrás: Doboz Ügyeljünk arra, hogy a hajszesz a szembe és a nyálkahártyára ne kerüljön. A szem, a végbél és a szemérem nyílás vattával védhető. R11-Tűzveszélyes. R52-Ártalmas vízi szervezetekre. R53-Vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. S1/2-Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S13-Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. S16-Gyújtóforrástól távol tartandó-Tilos a dohányzás. S20/21-Használat közben enni, inni és dohányozni nem szabad. S25-Kerülni kell a szembe jutást. S26-Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

Mellékhatás

Forrás: Web A hajszesz hosszabb ideig történő használatánál sem fordulhat elő egészség károsító hatás, a termék már hosszabb ideje forgalomban van és ilyen jellegű visszajelzések nincsenek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!