Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mozsonyi patikáról

Kedves Látogató!

Üdvözlöm Önt a Mozsonyi Gyógyszertár webáruházának oldalán, mellyel célunk, hogy vásárlóinknak már online felületen is könnyen elérhetőek legyenek szolgáltatásaink és termékeink. Családi vállalkozásként 1993 óta működünk, akkor még pár fős személyzettel édesanyám vezette a Patikát, amely az évek alatt 10-12 főből álló szakmai csapatra bővült, hogy hatékonyan segítse betegeink igényeinek széleskörű ellátását.

Gyógyszertárunk 1995 óta Pécs belvárosában található, a székhelyünk kiválasztásánál fontos szerepet játszott, hogy betegeink a város bármely pontjáról vagy a környező településekről egyaránt könnyen megközelíthessék.

Filozófiánk, hogy egy olyan mindenre kiterjedő patikai szolgáltatást biztosítsunk, ahol több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a gyógyszereken túl, személyre szabott tanácsokkal lássuk el vásárlóinkat. Sokaknak a mindennapjait könnyítjük meg azzal, hogy megfelelő tájékoztatást és egyénre szabott gyógyászati szereket javaslunk.

Gyógyszerészként kötelességemnek érzem, hogy a legújabb és leghatékonyabb termékeket forgalmazzuk, ezzel mindenki számára lehetőséget biztosítva egy teljes és egészséges életre.

Patikánk teljes körű forgalmazási jogosultsággal rendelkezik gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, gyógyhatású termékeket, illetve étrend-kiegészítőket illetően.

Széles kínálatunkat igény szerint bővíteni tudjuk, kérésre a kívánt készítmény(eke)t 1-2 napon belül beszerezzük, illetve névre szólóan megőrizzük.

Kínálatunkat saját termékeinkkel (testápoló, arckrémek, arclemosók, hajszesz, szappan, stb.) tesszük színesebbé.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően, már a házhozszállításra is lehetőséget biztosítunk, a bankkártyás fizetésen kívül egészségpénztári kártyát is elfogadunk.

 

Üdvözlettel:
Dr. Véghné Dr. Kakas Andrea
szakgyógyszerész, gyógyszertár-vezető és - tulajdonos

palyazat