Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NAILNER REPAIR KÖRÖMGOMBA ELLENI STIFT 1X 1X

5.957 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999554820514
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Omega Pharma Hungary Kft.
Szerezhető hűségpontok: 6

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

Nailner Repair A Nailner a gombás fertőzést a probléma forrásánál kezeli! A körömgomba bosszantó probléma. Körmeinek megvastagodása, elszíneződése, töredezettsége igen zavaró lehet. Ne söpörje a szőnyeg alá ezeket a meglepően gyakori problémákat! Az új és kényelmes megoldást biztosító Nailner Repair összetevői a gomba számára előnytelen környezetet biztosítsanak. Biztonsággal alkalmazható a körömgomba ellen – a stift kiszerelés pedig biztosítja az egyszerű és könnyű használatot. A Nailner Repair szabadalmaztatott hatóanyag-beviteli rendszere lehetővé teszi, hogy összetevői áthatoljanak a köröm kemény szarurétegein, és leküzdjék a gombás fertőzést a probléma forrásánál. Előírásszerű használat mellett az eredmény néhány hét alatt szemmel látható: a körmök nemcsak szebbek, hanem egészségesebbek is lesznek. A Nailner Repair hatékonysága klinikailag tesztelt. Szabadalmaztatott beviteli rendszer A szabadalmaztatott beviteli rendszer lehetővé teszi, hogy a Nailner Repair hatóanyaga áthatoljon a körömlemezen, és a gomba számára előnytelen környezetet biztosítson. Ennek köszönhetően már pár hét alatt jelentősen javul a köröm megjelenése. Gyors és könnyű használat A stift kiszerelés egyszerű és könnyű használatot biztosít: kenje be a Nailner Repairrel a fertőzött köröm teljes felületét, az oldat másodpercek alatt megszárad, majd várjon további 1-2 percig, amíg teljesen átitatja a körmöt. A készítmény tiszta, nem zsíros, kellemes illatú. Egy stift kb. 300 alkalommal történő kezelésére elegendő. Rendszeres használatával helyreállítja a köröm állapotát A szép, egészséges körmök érdekében a kezelés első 3-4 hetében használja a Nailner Repairt kétszer egy nap. A köröm megjelenése néhány hét múltán szemmel láthatóan javul. A maximális hatás érdekében mindenképp javasolt a termék használata a köröm teljes lenövéséig, amely kézkörmök esetében 6-8 hónap, lábkörmök esetében pedig akár 8-12 hónap is lehet. A Nailner Repair használata Használat előtt tisztítsa meg a körmét, és a körömlakkot mossa le. A Nailner Repairrel az első 4 hétben kezelje naponta kétszer a fertőzött körmöt. A további időszakban, a köröm teljes lenövéséig napi egyszeri alkalmazás is elegendő. Az oldattal kenje be a teljes körömfelületet, és a köröm szélének alsó oldalát is. Ne nyomja erősen a körömre. Használat után a stift kupakját jól zárja vissza. Egy stift körülbelül 300 alkalmazásra elegendő oldatot tartalmaz. Figyelmeztetés! Csak külső használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Ügyeljen arra, hogy az oldat ne érintkezzen a szemmel és a nyálkahártyával! Allergiás reakció vagy irritáció esetén ne használja tovább! Szobahőmérsékleten tárolandó. Orvostechnikai eszköz, ami egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül.

Forrás

nailner.hu

Hatóanyag

Forrás: Web ( Hiányos! ) Ethyl Lactate, Callitris Intratropica, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia, melaleuca Alternifolia, Linalool, Aqua, Geraniol, Limonene. Forrás: Doboz Ethyl Lactate, Callitris Intratropica Wood Oil, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool, Aqua, Limonene, Geraniol.

Javallat

Forrás: Web A körömgomba bosszantó probléma. Körmeinek megvastagodása, elszíneződése, töredezettsége igen zavaró lehet. Ne söpörje a szőnyeg alá ezeket a meglepően gyakori problémákat! Az új és kényelmes megoldást biztosító Nailner Repair összetevői a gomba számára előnytelen környezetet biztosítsanak. Biztonsággal alkalmazható a körömgomba ellen – a stift kiszerelés pedig biztosítja az egyszerű és könnyű használatot. A Nailner Repair szabadalmaztatott hatóanyag-beviteli rendszere lehetővé teszi, hogy összetevői áthatoljanak a köröm kemény szarurétegein, és leküzdjék a gombás fertőzést a probléma forrásánál. Előírásszerű használat mellett az eredmény néhány hét alatt szemmel látható: a körmök nemcsak szebbek, hanem egészségesebbek is lesznek. A Nailner Repair hatékonysága klinikailag tesztelt. Szabadalmaztatott beviteli rendszer A szabadalmaztatott beviteli rendszer lehetővé teszi, hogy a Nailner Repair hatóanyaga áthatoljon a körömlemezen, és a gomba számára előnytelen környezetet biztosítson. Ennek köszönhetően már pár hét alatt jelentősen javul a köröm megjelenése. Forrás: Doboz Gombás körömfertőzés kezelésére

Adagolás

Forrás: Web Használat előtt tisztítsa meg a körmét, és a körömlakkot mossa le. Kenje be a Nailner Repairrel a fertőzött köröm teljes felületét, az oldat másodpercek alatt megszárad, majd várjon további 1-2 percig, amíg teljesen átitatja a körmöt. A Nailner Repairrel az első 4 hétben kezelje naponta kétszer a fertőzött körmöt. A további időszakban, a köröm teljes lenövéséig napi egyszeri alkalmazás is elegendő. Az oldattal kenje be a teljes körömfelületet, és a köröm szélének alsó oldalát is. Ne nyomja erősen a körömre. Használat után a stift kupakját jól zárja vissza. A köröm megjelenése néhány hét múltán szemmel láthatóan javul. A maximális hatás érdekében mindenképp javasolt a termék használata a köröm teljes lenövéséig, amely kézkörmök esetében 6-8 hónap, lábkörmök esetében pedig akár 8-12 hónap is lehet. Egy stift körülbelül 300 alkalmazásra elegendő oldatot tartalmaz. Forrás: Doboz Használat előtt tisztítsa meg a körmét, és a körömlakkot mossa le. Nem szükséges a köröm felületét lereszelni a stift használata előtt. A Nailner Repairrel az első 4 hétben kezelje naponta kétszer a fertőzött körmöt. A további időszakban, a köröm teljes lenövéséig napi egyszeri alkalmazás is elegendő. Az oldattal kenje be a teljes körömfelületet, és a köröm szélének alsó oldalát is. A stiftet ne nyomja erősen a körömre. Használat után a stift kupakját jól zárja vissza. A köröm megjelenése néhány hét múltán szemmel láthatóan javul. A maximális hatás érdekében mindenképp javasolt a termék használata a köröm teljes lenövéséig, amely kézkörmök esetében 6-8 hónap, lábkörmök esetében pedig akár 8-12 hónap is lehet. Egy stift körülbelül 300 alkalmazásra elegendő oldatot tartalmaz. A Nailner Repair stift a visszafertőződés megelőzésére is alkalmazható. Alkalmazza naponta egyszer, hogy megelőzze a köröm gombás fertőzését.

Figyelmeztetés

Forrás: Web Csak külső használatra! Gyermekektől elzárva tartandó! Ügyeljen arra, hogy az oldat ne érintkezzen a szemmel és a nyálkahártyával! Allergiás reakció vagy irritáció esetén ne használja tovább! Forrás: Doboz Kizárólag külső használatra. Ügyeljen arra, hogy az oldat ne érintkezzen a szemmel és a nyálkahártyával. Gyermekektől elzárva tartandó. Amennyiben a termék bármely összetevőjére allergiás, alkalmazását ne folytassa.

Mellékhatás

Forrás: Doboz Allergiás reakció vagy irritáció esetén ne használja tovább.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!