Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mecsek Fitness, ahol a sport életforma és nem szükséges rossz a hétköznapokban!

Mecsek Fitness, ahol a sport életforma és nem szükséges rossz a hétköznapokban!

A rendszeres edzés nem csak a testi, de a szellemi egészségünknek is jót tesz. Személyiségformáló hatással bír és nagyban hozzájárul minden olyan alapvető szociális képesség kialakulásához mint a koncentráció-fókusz vagy a csapat-munka, a közösségben való érvényesülés. Az elért sikerek növelik az önbizalmat segítik a magabiztosságot. A sport segít megtanulni és előnyre fordítani az elkerülhetetlenül bekövetkező kudarcokat, sikereket, kitartóvá tesz a céljaink elérésében.

Az edzés túl mutat az alakformáláson és az egészséges életmódon, a sport köztudott, hogy kiváló prevenciós, profilaktikus, fejlesztő és rehabilitációs hatással bír. Azt is tudjuk, hogy a sportban szerzett képességek transzferálnak az élet más területeire. Az előbb említett két tény is bizonyítja, hogy a sport akkor nyer igazán értelmet az emberek életében, ha az beépül a hétköznapjainkba. Bár mindenki tisztában van a rendszeres mozgás fontosságával, mégis nagyon nehezen tesszük meg az első lépéseket, különösen, ha edzőtermi látogatásról van szó. Számtalan érvünk van, miért nem tudunk edzeni: időhiány, korlátozott anyagi lehetőségek, szégyenérzet – a sort folytathatnánk. Sajnos ebben az esetben is igaz a mondás, miszerint minden kezdet nehéz. Jó hír viszont, hogy könnyű ráérezni a mozgás örömére, és sokat segít a kellemes hangulat, a jó társaság. Szögezzük le még az elején: tartós változást csak és kizárólag teljes életmódváltással érhetünk el, aminek számottevő szegmense a rendszeres testmozgás. Jó alakunk pedig attól lesz, ha az izmainkat nem fedik el zsírpárnák, azok szépen kidolgozottá, markánssá válnak. 

A testmozgás célja – egészségünk megőrzése, a jó közérzet, állóképességünk javítása és egyéb okok mellett – az arányos, formás alak elérése, megtartása is. 
Ebben a hónapban a Mecsek Fitness-ben jártam, ahol közel 1.000 négyzetméteren, igényes, kulturált környezetben, a legkorszerűbb Technogym és Life Fitness gépekkel várják a fitness rajongókat, fogyni, izmosodni vágyókat és mindazokat, akik törődnek egészségük megőrzésével, testük karbantartásával. 

Erősítő gépparkkal, és a szabad súlyok széles választékával nyújt lehetőséget a különböző izomcsoportok fejlesztésére. Kardió gépeik gondoskodnak a hatékonyabb zsírégetés és állóképesség eléréséről. A konditermi edzés lehetőség mellett a különböző edzés formák is választhatóak, legújabb fitness trendek, rugalmas óralátogatási lehetőségek, kombinált bérletek, professzionális csapatmunka jellemzi Pécsett a Mecsek Fitness órarendjét. A különböző óratípusok között mindenki megtalálhatja azt, ahol a legjobban érzi magát, leginkább megfelel elvárásaidnak, céljaid megvalósításához, ehhez minden segítséget megkapsz a szakemberektől, ha ellátogatsz a Mecsek Fitness-be.