Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MACA-VIBE TBL. 100X

5.591 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 7757310000703
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Hersil S.A.
Szerezhető hűségpontok: 6

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

MACA VIBE Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását irodalmi adatok igazolják. Mi a tabletta hatóanyaga? A tabletta 500mg Lepidium meyenii radix pulv.(perui zsázsa gyökérpor)- t tartalmaz. Mit tartalmaz még a készítmény? Tablettázási segédanyagok: Cellulosum mikrocristallinum, Lactosum, Hypromellosum, Silica colloidalis, Talcum, Propylenglycolum. Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? Általános gyengeség, betegség utáni lábadozás, fokozott szellemi és fizikai igénybevétel esetén. Mikor nem szabad a készítményt szedni? A készítményt nem szabad szedni a tabletta bármely alkotórészével szembeni egyéni túlérzékenység esetén. Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt? Magasvérnyomás kezelése alatt álló betegek a készítményt kellő óvatossággal szedjék. Szedhetik-e a készítményt gyermekek? A készítmény alkalmazása gyermekkorban nem javasolt. Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt? A MACA tabletta fokozhatja a szervezet működésének élénkítésére szolgáló készítmények hatását, míg más készítményekkel történő együttes alkalmazásának ellenjavallata nem ismert. Szedhető-e a készítmény várandósság és szoptatás ideje alatt? A készítmény alkalmazása ezen élethelyzetekben nem javasolt. Hogyan alkalmazzuk a készítményt? A MACA tablettát egészben, bő folyadékkal ajánlott bevenni. Mennyi a készítmény napi adagja? Naponta 3x1 tabletta. Várható-e mellékhatás a készítmény alkalmazásakor? A MACA VIBE alkalmazása során ez ideig nem okozott mellékhatást. Mennyi ideig szedhető a készítmény? A MACA tabletta folyamatosan alkalmazható, időbeli korlátozás nélkül. Hogyan kell tárolni a készítményt? Szobahőmérsékleten (max. 25°C), nedvességtől védve. Gyermekek elől elzárva tartandó! Csomagolási egység: 100 db filmtabletta (10x10) / doboz Nyilvántartási szám: OGYI-885/2002 Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Rica Vital Kft. 1117 Budapest, Budafoki út 187-189. A épület Gyártó: Hersil S.A. Laboratorios Industriales Farmaceuticos Los Frutales, 220 Ate, Vitarte, Lima, Peru 2011. 04.

Hatóanyag

A tabletta 500mg Lepidium meyenii radix pulv.(perui zsázsa gyökérpor)- t tartalmaz. Tablettázási segédanyagok: Cellulosum mikrocristallinum, Lactosum, Hypromellosum, Silica colloidalis, Talcum, Propylenglycolum.

Javallat

Általános gyengeség, betegség utáni lábadozás, fokozott szellemi és fizikai igénybevétel esetén.

Ellenjavallat

A készítményt nem szabad szedni a tabletta bármely alkotórészével szembeni egyéni túlérzékenység esetén. A készítmény alkalmazása gyermekkorban nem javasolt.

Adagolás

A MACA tablettát egészben, bő folyadékkal ajánlott bevenni. Naponta 3x1 tabletta. A MACA tabletta folyamatosan alkalmazható, időbeli korlátozás nélkül.

Figyelmeztetés

Magasvérnyomás kezelése alatt álló betegek a készítményt kellő óvatossággal szedjék. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Mellékhatás

A MACA VIBE alkalmazása során ez ideig nem okozott mellékhatást.

Kölcsönhatás

A MACA tabletta fokozhatja a szervezet működésének élénkítésére szolgáló készítmények hatását, míg más készítményekkel történő együttes alkalmazásának ellenjavallata nem ismert.

Várandósság,szopt.

A készítmény alkalmazása ezen élethelyzetekben nem javasolt.

Forrás

http://www.ogyi.hu/gyogytermek_adatbazis/index.php?action=process&freetext=&active_substance=&atc_code=&product_name=28697&ordering=name_str

Csomagolás

Csomagolási egység: 100 db filmtabletta (10x10) / doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
palyazat