Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KÖRÖMVIRÁG KENŐCS KOVÁCS 50GR 50GR

2.059 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5997350300148
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: K & B MEDI-GALEN Kft.
Szerezhető hűségpontok: 3

Leírás és Paraméterek

Forrás

internetpatika.hu

Betegtájékoztató

Körömvirág kenőcs Rendszeres használatával a visszérgyulladás megelőzhető. Elősegíti a gyulladt, repedezett bőrfelszín regenerálódását. Hatóanyagai: Alapkenőcse részlegesen felszívódó, erősen zsíros alapkenőcs, amelyet a hivatalos gyógyászat már évtizedek óta sikerrel használ. A körömvirág olajban oldékony hatóanyagai: Kb. 2,5% karotin (A-provitamin), xantofill; 0,1% illóolaj (menton, terpinén, kariofillén, jojon, geranilaceton, karvon fő komponensekkel). A felhasznált - szabvány szerint - alapanyagok és a drog mentes az idegen anyagoktól, gomba toxinoktól és növényvédő szerektől. Felhasználása: Felhasználható olyan kozmetikai készítményként, amely zsíros bázisban A-vitamin előanyagokat, bőrnyugtató és hámosodást elősegítő anyagokat tartalmaz. Javasolt felhasználási terület: - Száraz, repedezett bőr zsírpótlására, védő és gyulladáscsökkentő kezelésére. - Lúggal, mésszel történő munkavégzés után a bőr regenerálására. - Repedezett sarok és környék bőrének kezelésére. - Égések, bőrfelmaródások friss hegének gyors begyógyítása. - A bőr védelme az időjárásnak különösen kitett felületeken (pl. téli túrázás, síelés előtt az arc és a kéz bekenésével). - Szőlőzsírhoz hasonlóan az ajkak kezelésére. - Kezdődő visszeres bántalmak, izomzúzódások kezelésére. - Zsíros kéz és arckenőcsként gátolja a bőr sérülését, kiszáradását, védi a bekent felületeket a víz és vegyi anyagok behatásai ellen. Figyelmeztetés: Ha a kezelés során, és ennek hatására bőrpírt, vagy allergiás reakciót észlelünk, más készítmény alkalmazására kell áttérni. (Asteraceae allergia)

Javallat

Rendszeres használatával a visszérgyulladás megelőzhető. Elősegíti a gyulladt, repedezett bőrfelszín regenerálódását. Felhasználható olyan kozmetikai készítményként, amely zsíros bázisban A-vitamin előanyagokat, bőrnyugtató és hámosodást elősegítő anyagokat tartalmaz. Javasolt felhasználási terület: - Száraz, repedezett bőr zsírpótlására, védő és gyulladáscsökkentő kezelésére. - Lúggal, mésszel történő munkavégzés után a bőr regenerálására. - Repedezett sarok és környék bőrének kezelésére. - Égések, bőrfelmaródások friss hegének gyors begyógyítása. - A bőr védelme az időjárásnak különösen kitett felületeken (pl. téli túrázás, síelés előtt az arc és a kéz bekenésével). - Szőlőzsírhoz hasonlóan az ajkak kezelésére. - Kezdődő visszeres bántalmak, izomzúzódások kezelésére. - Zsíros kéz és arckenőcsként gátolja a bőr sérülését, kiszáradását, védi a bekent felületeket a víz és vegyi anyagok behatásai ellen.

Figyelmeztetés

Ha a kezelés során, és ennek hatására bőrpírt, vagy allergiás reakciót észlelünk, más készítmény alkalmazására kell áttérni. (Asteraceae allergia)

Hatóanyag

Forrás: Web ( Hiányos! ) Alapkenőcse részlegesen felszívódó, erősen zsíros alapkenőcs, amelyet a hivatalos gyógyászat már évtizedek óta sikerrel használ. A körömvirág olajban oldékony hatóanyagai: Kb. 2,5% karotin (A-provitamin), xantofill; 0,1% illóolaj (menton, terpinén, kariofillén, jojon, geranilaceton, karvon fő komponensekkel). A felhasznált - szabvány szerint - alapanyagok és a drog mentes az idegen anyagoktól, gomba toxinoktól és növényvédő szerektől.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
palyazat