Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kőpárkányos - prémium kő és márvány

Kőpárkányos - prémium kő és márvány

 

Minőség és időtállóság egyszerre a Kőpárkányosnál!

 

Tudtad, hogy ma már kőpárkányokat, illetve egyéb kiegészítőket is tudsz online rendelni? Igen, ez lehetséges a Kőpárkányosnál! Mozsgai Miklós, a Mozsgai Gránit Kft. alapítója szenvedélyének tekinti a kő megmunkálását, épületdíszek és tárgyak megalkotásában.

 

Kezdetekben a vállalkozás síremlékekre specializálódott, de mára már egy olyan piac igényeit szolgálja ki, mint a gránitból, márványból, mészkőből készült párkányok, lépcsők konyhai pultok, kerti grillek, kültéri medencék, valamint egyéb más tárgyak is színesítik az amúgy is széles palettájukat. Rohanó világunkban szinte már mindent meg tudunk rendelni online keretek között, nincs ez másként kőpárkányok esetében sem, hiszen nincs szükség fizikailag jelen lenni a vásárláskor. Kényelmesen, otthonról, akár este meg tudjuk nézni a kínálatot és a fotók alapján egyszerűen el tudjuk dönteni, melyik szín és típus a megfelelő számunkra, figyelembe véve a végcélt.

 

 

Nincs más dolgod, mint ellátogatni a koparkanyos.hu webcímre és ott kedvedre válogatni alapanyagaink közül. Ha kiválasztottad a számodra megfelelőt, nincs más dolgod, mint megadni a párkány vastagságát, vízorral, vagy nélküle kéred, továbbá a hosszúságát és mélységét cm-ben. Ezek után automatikusan számolja a fizetendő összeget, melyet közvetlen banki utalással, vagy bankkártyával is kiegyenlíthetsz. Szállítási mód tekintetében a telephelyünkön személyesen tudod átvenni a rendelésedet. Abban az esetben se aggódj, ha kiegészítő terméket szeretnél, de nem tudod melyiket célszerű az adott alapanyaghoz használni. Lehetőséged van velünk egyeztetni e-mailben a rendeles@koparkanyos.hu címen, vagy telefonon a +36 (30) 978 42 84 számon. Soha nem volt még ennyire egyszerű online kőpárkányokat rendelni. Ne felejtsd el, hogy a webshopunkban olyan különleges kiegészítő termékek várnak rád, mint a márvány sodrófa, gyümölcsös tál vagy mozsár.

 

 

Ezeken kívül még számos termékből tudsz válogatni. Online nem csak időt, hanem pénzt is takaríthatsz meg, hiszen amíg napközben dolgozol nem jelent számodra bevétel kiesést, mivel a nap bármely szakában le tudod adni a megrendelést, sorban állás nélkül.

 

 

További részletekért szeretettel várunk honlapunkon!

KŐPÁRKÁNYOS - prémium kő és márvány

palyazat