Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KISVIRÁGÚ FÜZIKE RTABL OGYI FÜZIKE 63X

2.733 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999530910017
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: FÜZIKE KFT.

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

Kisvirágú füzike rágótabletta (Füzike Kft.) Prosztata panaszok kezelésére alkalmas gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását népgyógyászati és irodalmi adatok igazolják. Mi a hatóanyaga? 500,0 mg kisvirágú füzikefű őrlemény (Epilobii parviflorum herbae pulvis)/tabletta Mit tartalmaz még a készítmény? Segédanyagok: glükóz, burgonya keményítő, talkum, természetes citromarom, magnézium-sztearát, citromsav, nátrium-ciklamát Mikor ajánlott a készítmény szedése? A prosztata jóindulatú megnagyobbodásából (prostata hypertrophya) vagy –gyulladásából származó kedvezőtlen tünetek, úgy mint: - - éjszakai vizelés - - gyakori nappali vizelés - - a hólyag teljes kiürülésének hiánya - - vizeletcsepegés - - mérséklésére ill. megszüntetésére. Mikor nem szabad a készítményt szedni? Ne szedje a készítmény az összetevőivel szembeni egyéni túlérzékenység esetén. Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt? A készítmény alkalmazása előtt győződjön meg arról, hogy valóban szűksége van a tabletta szedésére.. Szedhetik-e a készítményt gyermekek? 14 éves életkor alatt nem adjuk a tablettát. Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel? Más gyógyszerekkel való kölcsönhatása jelenleg nem ismeretes. Hogyan kell a készítményt szedni? Naponta 3x1 tablettát szétrágni. Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? Mellékhatások a megadott adagolás mellett nem ismertek. Ha ennek ellenére nem várt hatást tapasztal, hagyja abba a készítmény szedését. Mire kell még ügyelni a készítmény szedése során? Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! Mennyi ideig szedhető a Kisvirágú füzike tabletta? Egy kúra időtartama legalább 4 hét. A tapasztalat szerint a panaszok ezen idő alatt jelentősen mérséklődnek, ill. megszűnnek. Szükség szerint a kúra ismételhető. Hogyan kell tárolni a készítményt? 25 °C alatti hőmérsékleten, - 2 - Csomagolási egység: 63 db Nyilvántartási szám: OGYI-757/1999 Gyártó/forgalomba hozatali engedély jogosultja: Füzike Kft. 1116 Budapest, Temesvár u. 8.

Hatóanyag

500,0 mg kisvirágú füzikefű őrlemény (Epilobii parviflorum herbae pulvis)/tabletta Segédanyagok: glükóz, burgonya keményítő, talkum, természetes citromarom, magnézium-sztearát, citromsav, nátrium-ciklamát

Javallat

A prosztata jóindulatú megnagyobbodásából (prostata hypertrophya) vagy –gyulladásából származó kedvezőtlen tünetek, úgy mint: - éjszakai vizelés - gyakori nappali vizelés - a hólyag teljes kiürülésének hiánya - vizeletcsepegés - mérséklésére ill. megszüntetésére.

Ellenjavallat

Ne szedje a készítmény az összetevőivel szembeni egyéni túlérzékenység esetén. 14 éves életkor alatt nem adjuk a tablettát.

Adagolás

Naponta 3x1 tablettát szétrágni. A készítmény alkalmazása előtt győződjön meg arról, hogy valóban szűksége van a tabletta szedésére. Egy kúra időtartama legalább 4 hét. A tapasztalat szerint a panaszok ezen idő alatt jelentősen mérséklődnek, ill. megszűnnek. Szükség szerint a kúra ismételhető.

Mellékhatás

Mellékhatások a megadott adagolás mellett nem ismertek. Ha ennek ellenére nem várt hatást tapasztal, hagyja abba a készítmény szedését.

Figyelmeztetés

Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Kölcsönhatás

Más gyógyszerekkel való kölcsönhatása jelenleg nem ismeretes.

Forrás

http://www.ogyi.hu/gyogytermek_adatbazis/index.php?action=show_details&item=28568

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!