Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IZLANDI ZUZMÓ KÖHÖGÉS ELLENI SZIRUP 100ML 100ML

2.373 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 9088883519995
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Coordwell Kft.

Leírás és Paraméterek

Forrás

http://www.coordwell.hu/product-90-izlandi-zuzm?

Betegtájékoztató

Izlandi zuzmó Bízzon a természet gyógyító erejében! Az Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup a nyálkahártyát kettős védőréteggel látja el. Hatóanyagai, a mályva és izlandi zuzmó segítségével enyhíti az ebből adódó nyálkahártya irritációt, egyúttal megelőzi a száraz köhögés kialakulását. Az izlandi zuzmó továbbá enyhe fertőtlenítő tulajdonsággal is rendelkezik, mely véd a kórokozók elszaporodásától. A cink segítséget nyújt a gyulladásokozta agresszív szabadgyökök elleni védelemben és kiegészíti az izlandi zuzmó és mályva fizikai hatását. Így a száj és a torok irritált nyálkahártyáját több módon is védi a kórokozók és szabadgyökök támadása ellen. Kapható 100 ml-es szirup, praktikusan adagolt 10ml-es tasak és szopogató tabletta formában is.

Ellenjavallat

Forrás: Doboz Ne használja az Izlandi zuzmó szirupot az összetevőkkel szembeni túlérzékenység esetén. Forrás: Gyártó A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup nem alkalmazható - valamely összetevővel szembeni túlérzékenység, - a maltit cukorhelyettesítővel szembeni intolerancia esetén.

Figyelmeztetés

Forrás: Doboz A készítmény gyermekektől elzárva tartandó. Felbontás után 14 napon belül használja fel. A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup maltitot tartalmaz. 10 ml készítmény 0,33 kenyéregységnek felel meg. Forrás: Web Információ kálium-szegény diéta esetén: 10ml készítmény 0,002mg káliumot tartalmaz. Információ cukorbetegeknek: 10ml készítmény 0,33 kenyéregységnek felel meg. Ne használja a készítményt 14 nappal az üveg felbontása után. Forrás: Gyártó A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup maltitot tartalmaz. 10ml készítmény 0,33 kenyéregységnek felel meg. A készítmény 1 éves kor alatti gyermekeknél történő használatára vonatkozóan nem állnak rendelkezésre adatok. A bevétel előtt ezért mindenképpen kérje ki a kezelőorvos véleményét.

Kölcsönhatás

Forrás: Gyártó Kölcsönhatás egyéb szerekkel jelenleg nem ismert.

Javallat

Forrás: Web Hatóanyagai, a mályva és izlandi zuzmó segítségével enyhíti az ebből adódó nyálkahártya irritációt, egyúttal megelőzi a száraz köhögés kialakulását. Az izlandi zuzmó továbbá enyhe fertőtlenítő tulajdonsággal is rendelkezik, mely véd a kórokozók elszaporodásától. A cink segítséget nyújt a gyulladásokozta agresszív szabadgyökök elleni védelemben és kiegészíti az izlandi zuzmó és mályva fizikai hatását. Így a száj és a torok irritált nyálkahártyáját több módon is védi a kórokozók és szabadgyökök támadása ellen. Forrás: Doboz A Klosterfrau köhögés elleni szirup megfázásos betegségek következtében kialakult száraz köhögés, illetve a száj és a garatüreg irritált nyálkahártyájának kezelésére alkalmas készítmény. A készítmény szamárköhögés és dohányzás okozta krónikus köhögés esetén kiegészítheti a kezelést. Az izlandi zuzmót a nyálkahártya irritációját enyhítő hatása miatt száraz köhögés kezelésére használják. A mályva a száj és a garatüreg irritált nyálkahártyájának kezelésére, és ezzel összefüggésben a száraz köhögés kezelésére alkalmas. Levelei és virága olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek enyhítik az irritációt. Forrás: Gyártó A Klosterfrau köhögés elleni szirup megfázásos betegségek következtében kialakult száraz köhögés, illetve a száj és a garatüreg irritált nyálkahártyájának kezelésére alkalmas készítmény. A készítmény szamárköhögés és dohányzás okozta krónikus köhögés esetén kiegészítheti a kezelést. Az izlandi zuzmót a nyálkahártya irritációját enyhítő hatása miatt száraz köhögés kezelésére használják. A mályva a száj és a garatüreg irritált nyálkahártyájának kezelésére, és ezzel összefüggésben a száraz köhögés kezelésére alkalmas. Levelei és virága olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek enyhítik az irritációt.

Adagolás

Forrás: Web Felnőtteknek napi 3-4-szer 10ml, 8-16 éves korig napi 2-szer 10ml, 2-8 éves korig napi 1-szer 10ml. Használja a csomagban található adagoló mérőkupakot. Forrás: Gyártó Felnőttek: naponta 3-4 alkalommal 10 ml Gyermekek: 1-6 éves korig naponta 1 alkalommal 10 ml Gyermekek és fiatalok: 6-16 éves korig naponta 2 alkalommal 10 ml A kezelés tartós sikere érdekében ajánlott a készítmény használatát a köhögés csillapodását követően további 2-3 napig folytatni.Szükség esetén hosszabb ideig is alkalmazható. A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup meleg vízben vagy meleg italban (pl. tea) feloldva is fogyasztható. Forrás: Doboz Adagolás naponta: Felnőttek: naponta 3-4 alkalommal 10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup; Gyermekek és fiatalok 6-16 éves korig: naponta 2 alkalommal 10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup; Gyermekek 1-6 éves korig: naponta 1 alkalommal 10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup. Egyéb tudnivalók: a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup meleg vízben vagy meleg italban (pl.tea) feloldva is fogyasztható.

Várandósság,szopt.

Forrás: Gyártó Nem állnak rendelkezésre olyan adatok, amelyek a készítmény terhesség és szoptatás ideje alatt történő használata ellen szólnának. Kérjük, ilyen esetben forduljon kezelőorvosához.

Csomagolás

Forrás: Gyártó 100 ml-es üveg, műanyag adagolókupakkal

Hatóanyag

Forrás: Gyártó 100 ml hatóanyag-tartalma: 5 g izlandi zuzmó kivonat 1:1, 5 g mályva kivonat 1:1 Egyéb összetevők:cink-glukonát, kálium-szorbát, maltitszirup, gyógynövény aroma, tisztított víz Forrás: Web izlandi zuzmó, mályva. 100ml hatóanyagtartalma: 5g izlandi zuzmó kivonat, 5g mályva kivonat, cink glükonát Egyéb összetevők: kálium-szorbát, maltitszirup, gyógynövény aroma, víz Forrás: Doboz 100 ml hatóanyagtartalma: 5 g izlandi zuzmó kivonat 1:1; 5 g mályva kivonat 1:1 Egyéb összetevők: cink-glukonát, kálium-szorbát, maltitszirup, gyógynövény aroma, tisztított víz.

Mellékhatás

Forrás: Gyártó Túlzott fogyasztás hasmenést okozhat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!