Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerd meg jobban a ToxiClean® méregtelenítő kúrát!

Ismerd meg jobban a ToxiClean® méregtelenítő kúrát!

Miért tavasszal méregtelenítünk? Szervezetünk vitamin- és ásványianyag-tartalékai a hosszú téli hónapok alatt fokozatosan kimerülnek, az elfogyasztott zöldségek és gyümölcsök vitamintartalma is jóval alacsonyabb ilyenkor.
Gyakrabban érezzük magunkat fáradtnak, levertnek, ingerültnek és emésztési problémáink is gyakoribbak.


A méregtelenítés során bekapcsolódunk a megújuló természet körforgásába, feltöltjük szervezetünket vitaminokkal és ásványianyagokkal, megszabadulunk a lerakódott káros anyagoktól és helyreállítjuk bélflóránk egyensúlyát.

A ToxiClean® méregtelenítő kúra a következő termékeket tartalmazza:

  • ToxiClean® kapszula a máj egészségért, tisztításáért és védelméért, olyan összetevőkkel, mint a májvédő hatásáról közismert máriatövis, a nehézfémek felszívódását gátló K-humifulvát és a máj regenerálódását elősegítő articsóka.
  • Swiss Probiotix Max® probiotikum, mely 50 milliárd élőflórát, 12 féle baktériumtörzset tartalmaz a károsodott emésztőrendszer helyreállításáért és az immunrendszer megerősítéséért.
  • DetoxVital®, a természetes összetevőket tartalmazó multivitamin- és ásványianyag-komplex. A tisztítókúra idején fontos az elvesztett vitaminok és ásványi anyagok pótlása. A DetoxVital® magas antioxidáns tartalmának köszönhetően azonban ezen túl hatékonyan támogatja az immunrendszer működését is.