Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IRIX SPRAY 60 G

1.763 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999520810204
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Gyógynövénykutató Intézet Kft.
Szerezhető hűségpontok: 2

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

Az IRIX® spray egy igazi Hungarikum! A bőrfelület védelmére és ápolására alkalmas hűsítő hatású kozmetikai készítmény. Azonnal hűsít, ezáltal a fájdalom is enyhül. Pár órán belül a kialakult bőrpír csökken. Évtizedek óta használjuk, és még mindig népszerű… •Felületes égési sérülésekre: •szolárium vagy napozás által kialakult leégésre, •forró folyadék vagy tárgy okozta kis kiterjedésű égésekre. •Rovarcsípés okozta kivörösödött bőrre, •továbbá kisebb horzsolásra. Összetevői: Rosa centifolia kivonata, 96%-os alkohol. Használati utasítás: A kivörösödött bőrfelületet a lehető legrövidebb időn belül bőségesen be kell permetezni a palackot függőleges helyzetben tartva, kb. 20cm távolságból kell végezni. A permetezést félórás időközökkel háromszor-négyszer kell megismételni, majd naponta 3-4-szer kell újra ismételni, végül a bőr regenerálódásáig naponta 1-2-szer kell még alkalmazni. Az IRIX® spray használatakor a bőrfelületen vékony filmréteg képződik, mely vízben jól oldódik. Ezért a kezelt bőrfelület vízzel való érintkezését kerüljük. Ha a filmréteg víz, vagy bármi más hatására lemosódott, újra be kell permetezni. A ruhával fedett testfelületen ajánlatos a kezelést gyakrabban végezni, és célszerű nagyon laza öltözéket viselni. A kezelt bőrfelületet napfénytől óvni kell! Figyelmeztetés: Súlyosabb, nagy kiterjedésű égési sérülésekkel orvoshoz kell fordulni. Csak külsőleg használható! Ügyelni kell, hogy a permet szembe és nyálkahártyára ne kerüljön! Az IRIX®spray az első alkalmazásakor alkoholtartalma miatt az égő érzést ideiglenesen fokozhatja, de hűsítő illetve csípő érzést is kelthet.

Forrás

irix.hu

Hatóanyag

Forrás: Web ( Hiányos! ) Összetevői: Rosa centifolia kivonata, 96%-os alkohol. Forrás: Doboz alkohol, Rosa centifolia extract

Javallat

Forrás: Web A bőrfelület védelmére és ápolására alkalmas hűsítő hatású kozmetikai készítmény. Azonnal hűsít, ezáltal a fájdalom is enyhül. Pár órán belül a kialakult bőrpír csökken •Felületes égési sérülésekre: •szolárium vagy napozás által kialakult leégésre, •forró folyadék vagy tárgy okozta kis kiterjedésű égésekre. •Rovarcsípés okozta kivörösödött bőrre, •továbbá kisebb horzsolásra. Forrás: Doboz Alkalmazási terület: Felületes égési sérülések: szolárium vagy napozás által kialakult leégés, forró folyadék vagy tárgy okozta kis kiterjedésű égések, rovarcsípések.

Adagolás

Forrás: Web A kivörösödött bőrfelületet a lehető legrövidebb időn belül bőségesen be kell permetezni a palackot függőleges helyzetben tartva, kb. 20cm távolságból kell végezni. A permetezést félórás időközökkel háromszor-négyszer kell megismételni, majd naponta 3-4-szer kell újra ismételni, végül a bőr regenerálódásáig naponta 1-2-szer kell még alkalmazni. Forrás: Doboz A kivörösödött bőrfelületet a lehető legrövidebb időn belül bőségesen be kell permetezni, félórás időközönként 3-4-szer megismételni, majd naponta 3-4-szer újra ismételni, végül a bőr regenerálódásáig naponta 1-2-szer kell még alkalmazni. Az Irix spray használatakor a bőrfelületen vékony filmréteg képződik mely vízben jól oldódik. Ezért a kezelt bőrfelület vízzel való érintkezését kerüljük.

Figyelmeztetés

Forrás: Web Figyelmeztetés: Súlyosabb, nagy kiterjedésű égési sérülésekkel orvoshoz kell fordulni. Csak külsőleg használható! Ügyelni kell, hogy a permet szembe és nyálkahártyára ne kerüljön! Az IRIX®spray az első alkalmazásakor alkoholtartalma miatt az égő érzést ideiglenesen fokozhatja, de hűsítő illetve csípő érzést is kelthet. Forrás: Doboz Az égett bőrfelületet a napfénytől óvni kell. Az Irix spray az első alkalmazásakor , alkoholtartalma miatt az égő érzést ideiglenesen fokozhatja, de hűsítő illetve csípő érzést is kelthet. Csak külsőleg használható! Ügyelni kell, hogy a permet szembe és nyálkahártyára ne kerüljön! Tűz- és robbanásveszélyes! Alkalmazásakor dohányzás és nyílt láng használata tilos!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
palyazat