Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyógyszerészi gondozás

Vérnyomásmérés: Gyógyszertárunkban a beteg kérésére ingyenesen megmérjük a vérnyomását.

Vércukorszint ellenőrzés: A Mozsonyi Gyógyszertár az elsők között bekapcsolódott a MOSZ által 2005. őszén indított Diabétesz Prevenció szűrőprogramjába, melynek keretében a gyógyszertár mindenkinek lehetőséget biztosít a vércukorszintjének ellenőrzésére.
A mérés költsége 195,- Ft, amely egy tesztcsík és egy egyszerhasználatos ujjbegyszúró készülék árát tartalmazza. A Patika Egészségpénztár és az Új Pillér Egészségpénztár tagjainak a mérés INGYENES az egészségpénztári kártya felmutatásával.
A vércukorszint méréséhez nyújtott szakszerű segítséget és a tanácsadást a gyógyszertár térítésmentesen biztosítja a lakosság számára. A vércukorszintmérés legoptimálisabb időpontja a főétkezést követően másfél - két óra múlva. A reggeli éhgyomri vércukorszint mérése előre egyeztetett időpontban kérhető.

Koleszterin- és trigliceridszint meghatározása: Gyógyszertárunk lehetőséget biztosít a fenti értékek megmérésére, melyek ujjbegyből vett egy csepp vérből könnyedén meghatározhatók.

A mérés költsége:
Koleszterinszint mérése: 595,- Ft
Trigliceridszint meghatározása: 595,- Ft
A koleszterin- és trigliceridszint méréséhez nyújtott szakszerű segítséget és a tanácsadást a gyógyszertár térítésmentesen biztosítja a lakosság számára.
A Patika Egészségpénztár és az Új Pillér Egészségpénztár tagjainak mindkét mérés INGYENES az egészségpénztári kártya felmutatásával. A mérés időtartama 5-6 perc.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
A Mozsonyi Gyógyszertárban telefonon, vagy a honlapon keresztül megrendelt vény nélkül kapható gyógyszerek, gyógytermékek házhoz szállítási díja 15 kilométeres körzeten belül ingyenes, távolabbi kiszállítás esetén postaköltséget számolunk fel.

A kiszállítás a 12:30 óráig beérkezett rendelésekre aznap 15-18 óráig történik. Ettől eltérő kiszállítási időpont előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges. Fizetés nyugta(kérésre számla) ellenében a helyszínen készpénzzel történik.

A Mozsonyi Gyógyszertár fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelőtől az internetes lapra érkező beszerzési és házhozszállítási megbízást, ha az irreálisan kicsi vagy aránytalanul nagy, indoklás nélkül visszautasítsa.

Elérhetőségeink:
Telefon: 72/315-604, +3630 570 74 16
Email: mozsonyi@dravanet.hu


HÁZI PATIKA ÖSSZEÁLLÍTÁSA
Készséggel állunk rendelkezésére házi- és úti patikájának, nyaralási csomagjának, szülés utáni csomagjának, különféle babaápolási csomagoknak az összeállításában, kiegészítésében.


VESZÉLYES GYÓGYSZERHULLADÉK BEGYŰJTÉSE
Házi patikáját átvizsgáljuk, lejárt vagy egyéb okból fel nem használható gyógyszereit megsemmisítésre átvesszük, begyűjtjük.


INFORMÁCIÓS TANÁCSADÁS
A gyógyszertárban lehetőséget biztosítunk személyes beszélgetésre, intim problémákkal kapcsolatos tanácsadásra. A gyógyszertár szakértő munkatársai a tanácsadás mellett a megismert probléma megoldására, vagy enyhítésére alkalmas készítményeket is ajánlanak az érdeklődőknek.