Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GASTROTUSS BABY SZIRUP 200ML 200ML

4.606 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 8594071090203
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Akacia Pharma Kft.

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

Gastrotuss® baby - Savvisszafolyást gátló szirup gyerekeknek Útmutató: Reflux betegségben szenvedő újszülöttek és gyermekek kezelésére javasolt, mechanikai hatású orvostechnikai eszköz. Csökkenti a reflux betegséghez kapcsolódó tüneteket, pl.: hányás, köhögés, gyomorégés, nyelőcsőgyulladás, hangképzési zavar, rinofaringitisz, illetve javasolt minden olyan esetben is, amikor a tünetek fő vagy másodlagos okozója a refluxátum. Szájon át alkalmazandó. Összetétel: Magnézium-alginát, Szimetikon, Fruktóz, Xantán-gumi, D-panthenol, Nátrium-bikarbonát, Nátrium-hidroxid, Metil-p-oxi-benzoát, Propil-p-oxi-benzoát, Természetes aromák, Tisztított víz. Adagolás: Használat előtt felrázandó. Újszülötteknek 5 kg-ig: 2,5 – 3 ml 5-10 perccel a szopást követően vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően. Hányás esetén újabb 1 ml beadása szükséges. 3 éves korig: 5 ml az étkezések után és lefekvéskor vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően. 12 éves korig: 10 – 20 ml az étkezések után és lefekvéskor vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően. Figyelmeztetés: Ne lépje túl a javasolt adagolást, tartsa be a használatra vonatkozó útmutatót; Eddig nem tapasztalt tünet esetén szakítsa meg a kezelést és forduljon orvosához; A készítmény gyermekek elől gondosan elzárandó; Tárolás zárt helyen, szobahőmérsékleten, hőforrástól távol; A lejárati időt követően ne használja a készítményt; A lejárati idő az ép csomagolású, megfelelően tárolt készítményre vonatkozik; A készítmény minőségére nincs hatással amennyiben a termék viszkozitással és /vagy színével kapcsolatban változást tapasztal; Használat után a flakont jól zárja le. Kiszerelés: 200ml-es flakon. A csomagolás a Bormioli Rocco & Figlio S.p.A. által gyártott adagolókanalat tartalmaz. CE jeles orvostechnikai eszköz

Forrás

akacia.hu

Javallat

Forrás: Doboz Reflux betegségben szenvedő újszülöttek és gyermekek kezelésére javasolt, mechanikai hatású orvostechnikai eszköz. Csökkenti a reflux betegséghez kapcsolódó tüneteket, pl.: hányás, köhögés, gyomorégés, nyelőcsőgyulladás, hangképzési zavar, rinofaringitisz, illetve javasolt minden olyan esetben is, amikor a tünetek fő vagy másodlagos okozója a refluxátum.

Adagolás

Forrás: Doboz Használat előtt felrázandó. Újszülötteknek 5 kg-ig: 2,5 – 3 ml 5-10 perccel a szopást követően vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően. Hányás esetén újabb 1 ml beadása szükséges. 3 éves korig: 5 ml az étkezések után és lefekvéskor vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően. 12 éves korig: 10 – 20 ml az étkezések után és lefekvéskor vagy a gyermekorvos utasításainak megfelelően.

Figyelmeztetés

Forrás: Web Ne lépje túl a javasolt adagolást, tartsa be a használatra vonatkozó útmutatót; Eddig nem tapasztalt tünet esetén szakítsa meg a kezelést és forduljon orvosához; A készítmény gyermekek elől gondosan elzárandó; Tárolás zárt helyen, szobahőmérsékleten, hőforrástól távol; A lejárati időt követően ne használja a készítményt; A lejárati idő az ép csomagolású, megfelelően tárolt készítményre vonatkozik; A készítmény minőségére nincs hatással amennyiben a termék viszkozitással és /vagy színével kapcsolatban változást tapasztal; Használat után a flakont jól zárja le. Forrás: Doboz Ne használja a terméket a készítmény összetevőivel szembeni egyéni túlérzékenység esetén, Ne lépje túl a javasolt adagolást, tartsa be a használatra vonatkozó útmutatót; Eddig nem tapasztalt tünet esetén szakítsa meg a kezelést és forduljon orvosához; A készítmény gyermekek elől gondosan elzárandó; Tárolás zárt helyen, szobahőmérsékleten, hőforrástól távol; A lejárati időt követően ne használja a készítményt; A lejárati idő az ép csomagolású, megfelelően tárolt készítményre vonatkozik; A készítmény minőségére nincs hatással amennyiben a termék viszkozitással és /vagy színével kapcsolatban változást tapasztal; Használat után a flakont jól zárja le.

Kölcsönhatás

Forrás: Doboz A Gastrotuss Baby-t legjobb más gyógyszer vagy termék után alkalmazni.

Várandósság,szopt.

Forrás: Doboz Terhes vagy szoptató nők a termék alkalmazása előtt konzultáljanak az orvosukkal.

Csomagolás

Forrás: Web Kiszerelés: 200ml-es flakon. A csomagolás a Bormioli Rocco & Figlio S.p.A. által gyártott adagolókanalat tartalmaz. Forrás: Doboz A doboz adagolókanalat is tartalmaz.

Hatóanyag

Forrás: Doboz ( Hiányos! ) Magnézium-alginát, Szimetikon, Fruktóz, Xantán-gumi, D-panthenol, Nátrium-bikarbonát, Nátrium-hidroxid, Metil-p-oxi-benzoát, Propil-p-oxi-benzoát, Természetes aromák, Tisztított víz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!