Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészség napló: Guld Katalin - Alizetics testszépítő és egészség megőrző

Egészség napló: Guld Katalin - Alizetics testszépítő és egészség megőrző

Ebben a hónapban Guld Katalin vendége voltunk, ahol megismertük az Alizetics testszépítő és egészség megőrző tornát! Ki is próbáltunk egy online edzést és azt kell mondjam, hogy igen intenzív volt. Már első alkalommal 466 kcal égettünk el. Igen, ez egy nagyon intenzív torna, ezért is lehet vele rövid idő alatt látványos eredményeket elérni.  

Kiknek ajánlod ezt a fajta mozgás formát?

  • A túlsúlyosoknak, akik megfelelő táplálkozással együtt- túlsúlyukat szeretnék csökkenteni.
  • A mozgásszervi betegek és olyan személyek számára, akik szeretnék a mozgásszervi panaszok, illetve visszérbetegség kialakulását megelőzni.
  • Az egészségeseknek, akik figyelmet fordítanak testükre és szép alakjukra, amelyet ez a program kiváló testformálással biztosít. Elősegíti a lerakódott zsír elégetését, s gátolja a szövetek biológiai öregedését. ezáltal késlelteti az öregedés folyamatát, az esetleges ráncok kialakulását.

Mindazoknak, akik egyszerűen csak szebb alakra vágynak!
Mi is az Alizetics?

  • Az Alizetics torna az egyik legtrendkövetőbb mozgásforma napjainkban. Az egész test izomzatát átmozgatja egy 60 perces programmal.
  • Az Alizetics torna segít a fogyókúrázóknak a zsír lebontásában, az arányos testalkat kialakításában.
  • Erősítésre kerül a medenceizomzat is.
  • A medenceizomzat folyamatos használata stabilitást ad az egész testnek és a gerincoszlop optimális nyújtása révén elérhető a helyes testtartás.
  • Az erőgyakorlatokat minden esetben dinamikus nyújtó gyakorlatok követik, amelyek elősegíti, hogy az ízületek hajlékonyak maradjanak, a mozgás pedig egyre könnyebbé váljon.
  • A célirányos testedzés már néhány óra elteltével javítja a felkar, a derék, a has, a fenék és a comb formáját.
  • Mindehhez még több energia, jobb mozgáskoordináció, kevesebb alvásigény, megszűnő derék- és hátfájdalom és a természetes étvágykontroll is párosul.

Az Alizetics női alakformáló, testszépítő és egészségmegőrző torna megoldást jelent a mozgásszegény életmódra, minden korosztály számára. 
Hatása egyedülállóan gyors!

Dr. Dankó Zsuzsanna sport szakfőorvos orvosi véleményéből: 
"Az Alizetics programsorozat minden izmot átmozgat - a test felső pontjától, a fejtől kiindulva - a törzs és a hát izmain át egészen a lábizmokig. 
A hajlító feszesítő, felületi mélyizmok működtetésével lehetőség nyílik minden izomzat átmozgatására. Az izometriás és izotóniás gyakorlatok (izom feszülése és nyújtása) váltakozása kedvező hatással van a szív- és érrendszerre. Az azonos és ellentétes működésű izomcsoportok váltakozva történő foglalkoztatása előnyösen hat a mozgatórendszerre, segít a zsírégetésben. Rendszeres testmozgással növeljük az izomszövetek mennyiségét, amely az aktív testtömeg növekedését eredményezi. Minél nagyobb az aktív testtömeg, annál kevesebb a test zsírtartalma. 
Optimális lehetőséget kell teremteni a depó zsír mozgósításához. Ebben segít az Alizetics torna, melyet legalább hetente háromszor kell végezni, alkalmazkodva az egyén teljesítőképességéhez. A program rámutat a bemelegítés fontosságára, hiszen anélkül nem lehetséges intenzív és eredményes testedzés. "
 
Aki kedvet kapott az Alizetics testszépítő és egészség megőrző tornához, az hol találhat meg téged?

Pécs belvárosában, az Árkád mellett a Czinder utca 6. szám alatt, kimondottan úgy alakítottam ki a stúdiót, hogy hölgyvendégeimet családias környezetben, kortól függetlenül, gátlásaikat levetkőzve sajátítsák el az Alizetics Női Torna alapjait. Sport múlttal rendelkezve arra törekszem, hogy a hozzám fordulóknak segítsek az alakformálásban, a jó közérzet kialakításában és az optimális testsúly elérésében, megtartásában. 
Az edzésekre foglalás szükséges >>>

ONLINE ÓRÁK
Heti 3x élő közvetítés, illetve visszanézhető edzések lehetőségére is van alkalom.
A vendégek szeretik, mert nincsenek időhöz kötve, helyhez kényelmesen elvégezhető, akár a saját otthonukba is.
Szuper csapat alakult ki az Online órákon.
Jelentkezni az online órákra: facebookon vagy +36303391143

MEGLEPETÉS

Hoztunk nektek egy kis meglepetést is! Aki a mozsonyira hivatkozva vásárolja meg Guld Katalin - Alizatics testszépítő és egészség megőrző torna bérletét, akár online is az 10% kedvezményt kap júniusban!
Az Alizetics Testszépítő és Egészségmegőrző Torna kimagasló eredményességét már több ezer hölgy megtapasztalhatta.
Tartozz Te is közéjük!


Figyeljétek az oldalunkat, mert minden héten megosztunk egy újabb videót, egy klassz feladattal.

Nézd meg az első gyakorlatot: