Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EGAVERR ECSETELO SZEMOLCSELLEN 10G

4.408 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999881310061
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Sinnex Zrt.
Szerezhető hűségpontok: 5

Leírás és Paraméterek

Forrás

ogyi.hu

Javallat

A kézen, lábfejen, térden vagy arcon megjelenő és gyorsan szaporodó érdes felszínű, kemény tapintású, bőrszínű, fényes, lapos formában megjelenő hámváltozások, azaz szemölcsök kezelésére. Különösen alkalmas - az elsősorban uszodai fertőzés során kialakuló – ifjúkori szemölcsök (verruca plana juvenilis) kezelésére.

Ellenjavallat

Anyajegy vagy nem bizonyítottan vírus okozta szemölcs eredetű növedék esetében nem szabad alkalmazni.

Adagolás

A megtisztított, majd megszárított beteg bőrfelületet pálcikára csavart vattára cseppentett oldattal naponta kétszer bekenni. A szemölcs nagyságától függően 3-6 hétig alkalmazható. A szemölcsök kiújulása esetén a kúra megismételhető.

Mellékhatás

Előírásszerű alkalmazás során, ez idáig nem kívánt hatásokat nem tapasztaltak.

Várandósság,szopt.

A várandósság és szoptatás ideje alatt történő alkalmazásra vonatkozó ellenjavallat nem ismert.

Betegtájékoztató

EGAVER Külsőleges oldat Ifjúkori szemölcs kezelésére orvosilag alkalmasnak talált, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Mi a hatóanyaga? 1 g almasav (Acidum malicum), és 1 g citromsav (Acidum citricum monohydricum) 10 ml vizes oldatban. Mit tartalmaz még a készítmény? Segédanyagként nátrium-tetraborátot, metilcellulózt és tisztított vizet tartalmaz. Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? A kézen, lábfejen, térden vagy arcon megjelenő és gyorsan szaporodó érdes felszínű, kemény tapintású, bőrszínű, fényes, lapos formában megjelenő hámváltozások, azaz szemölcsök kezelésére. Különösen alkalmas - az elsősorban uszodai fertőzés során kialakuló – ifjúkori szemölcsök (verruca plana juvenilis) kezelésére. Mikor nem szabad az Egavert alkalmazni? Anyajegy vagy nem bizonyítottan vírus okozta szemölcs eredetű növedék esetében. Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt? Ha bizonytalan bőrelváltozásának szemölcs jellegében, az alkalmazása előtt kérje ki orvosa tanácsát. Használhatják-e gyermekek a készítményt? A készítmény alkalmazható gyermekeknél is, sőt kifejezetten az ún. ifjúkori szemölcs kezelésére ajánlott. Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt? Ezen élethelyzetekben történő alkalmazásra vonatkozó ellenjavallat nem ismert. Hogyan és milyen módon kell a készítményt alkalmazni? A megtisztított, majd megszárított beteg bőrfelületet pálcikára csavart vattára cseppentett oldattal naponta kétszer bekenni. Milyen nem kívánt hatásokat válthat ki a készítmény? Előírásszerű alkalmazás során, ez idáig nem kívánt hatásokat nem tapasztaltak. Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? Az Egaver ép bőrfelületre és nyílt vérző sebre ne kerüljön! Szem és száj környékén óvatosan használandó! Mennyi ideig alkalmazható a készítmény? A szemölcs nagyságától függően 3-6 hétig. A szemölcsök kiújulása esetén a kúra megismételhető. Hogyan kell tárolni a készítményt? Legfeljebb 25°C-on, jól lezárva Gyermekektől elzárva tartandó! Csomagolási egység: 10 ml Nyilvántartási szám: OGYI-011/1986 Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Sinnex Zrt. 1037 Budapest, Montevideo u. 3/A 2011.04.

Hatóanyag

Hatóanyag: 1 g almasav (Acidum malicum), és 1 g citromsav (Acidum citricum monohydricum) 10 ml vizes oldatban. Segédanyagként nátrium-tetraborátot, metilcellulózt és tisztított vizet tartalmaz.

Figyelmeztetés

Ha bizonytalan bőrelváltozásának szemölcs jellegében, az alkalmazása előtt kérje ki orvosa tanácsát. Gyermekektől elzárva tartandó! Az Egaver ép bőrfelületre és nyílt vérző sebre ne kerüljön! Szem és száj környékén óvatosan használandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
palyazat