Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CULEVIT TABL 4X180 4X180

20.681 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5998363105393
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: IMMUNAL KFT

Leírás és Paraméterek

Hatóanyag

Forrás: Gyártó_web 1 tabletta 78,39 mg L-arginint, 35 mg C-vitamint (aszkorbinsav), 33,04 mg L-fenilalanint, 31,03 mg L-hisztidint, 29,84 mg L-metionint, 23,47 mg L-almasavat, 15,32 mg L-triptofánt, 2,26 mg adenint, 1,27 mg L-tirozint, 1 mg B6-vitamint (piridoxin HCl), 0,8 mg B2-vitamint (riboflavin) és 0,03 mg biotint tartalmaz. Tablettázási segédanyagként mikrokristályos cellulózt, kukoricakeményítôt, poli-vinil-pirrolidont (povidont), magnézium-sztearátot és kolloidális szilicium-dioxidot tartalmaz.

Javallat

Forrás: Gyártó_web A Culevit tabletta egy speciális, a rákbetegek részére kifejlesztett tabletta formájú készítmény, melyet az onkológiai kezelések kiegészítéseként ajánlott alkalmazni. Kinek és miért ajánlott a tabletta szedése? A készítmény alkalmazása daganatos betegeknek ajánlott, az onkológiai kezelések kiegészítésére. A Culevit tabletta szedése ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedôk részére.

Kölcsönhatás

Forrás: Gyártó_web Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel együtt? Igen, a gyógyszerek döntô többségével együtt – kellemetlen és/vagy káros kölcsönhatás kialakulásának veszélye nélkül – alkalmazható. Egyes gyógyszerkészítmények – pl. a depresszióban alkalmazott szerotonin visszaszívódást gátló (SSRI) szerek; immunmoduláns készítmények (pl. Interferon) használata mellett viszont a triptofán nagyobb mennyiségu bevitele kerülendô. Ilyen esetben/esetekben a készítmény szedésének megkezdése elôtt feltétlenül konzultáljon kezelôorvosával. Pajzsmirigy alul-, ill. túlmuködés esetén kérje ki endokrinológus szakorvosa véleményét a tabletta szedésének megkezdése elôtt (tekintettel a készítmény L-fenilalanin és L-tirozin tartalmára)!

Várandósság,szopt.

Forrás: Gyártó_web Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt? Ilyen esetekre vonatkozó – nagy mennyiségu tabletta szedésével kapcsolatos – adatokkal nem rendelkezünk. Terhes- és szoptató anyák az alkalmazás elôtt beszéljenek kezelôorvosukkal (szülész-nôgyógyász szakorvos, ill. gyermekorvos)!

Mellékhatás

Forrás: Gyártó_web A javasolt adagolás mellett mellékhatás nem ismert.

Ellenjavallat

Forrás: Gyártó_web Amennyiben Ön az aktív összetevők, vagy segédanyagok bármelyikére allergiás, akkor nem szabad szednie a készítményt! Fenilketonuriás betegeknek – a fenilalanin-tartalom miatt – ellenjavallt. Használata vesedialízisre (művesekezelésre) szorulók és súlyos májelégtelenségben szenvedők számára nem javasolt. A készítmény sem máj-, sem vese-problémát nem okoz, viszont a máj vagy vese már fennálló, ismert súlyos működési zavara esetén – a tabletta használatának megkezdése előtt – konzultáljon a kezelőorvosával. Meglévô gyomor- és nyombélfekély, extrém mértéku gyomorsavtúltengés esetén a Culevit tabletta használata egyéni mérlegelést igényel. Ha Ön szerotonintermelô carcinoid tumoros megbetegedésben szenved, ne alkalmazza a készítményt.

Adagolás

Forrás: Gyártó_web Daganatos betegeknek ébredéstől lefekvésig, óránként, napi 15×2 tablettát ajánlott szedni. A készítményt minden nap kell szedni, szünetet beiktatni nem célszerű. A tablettát az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, 15×2/nap dózisban, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni, amíg a szervezetben kimutathatóan jelen van a daganat. Daganatmentesség elérése után hat hónapig továbbra is javasolt a napi 15×2 tablettát, majd ezután legalább még hat hónapon át minimum napi 15×1 tablettát folyamatosan fogyasztani. Miért fontos a Culevit tabletta óránkénti szedése? A Culevit tabletta aktív összetevőinek koncentrációja kb. 1 óra alatt éri el a keringési rendszerben a maximális értéket, majd fokozatosan ürülve kb. 2-3 óra alatt lecsökken a kiindulási értékre. Mivel célunk a aktív összetevők koncentrációjának folyamatosan magasabb szinten tartása a szervezetben, ezért javasolt az óránkénti szedés. Éjszaka nem ajánlott szedni, az óránkénti felkelés stresszt okozna, a betegnek és a szervezetének is szüksége van a pihenésre, a regenerálódásra. Amíg a szervezetben kimutathatóan jelen van a daganat, a készítményt folyamatosan, 15x2/nap dózisban ajánlatos szedni, ha ennek kizáró oka nincs (pl. ismert súlyos máj- vagy veseelégtelenség). Daganatmentesség elérése után hat hónapig továbbra is javasolt a napi 15x2 tablettát, majd ezután legalább még hat hónapon át minimum napi 15x1 tablettát folyamatosan fogyasztani.

Figyelmeztetés

Forrás: Gyártó_web A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként! A készítmény szedését 6 éves kor alatt beszélje meg kezelôorvosával! A javasoltnál nagyobb adagok bevételét megelôzendô – a gyermekek biztonsága érdekében – a készítmény gyermekektôl elzárva tartandó. A tabletta a levegô nedvességtartalmára nagyon érzékeny, ezért csak az eredeti, jól zárható üvegben tárolható! A fogyasztással, tapasztalatokkal, felmerülő kérdésekkel kapcsolatban hívja a Tanácsadó Szolgálatot: Tel:+36 1 321 2111.

Csomagolás

Forrás: Gyártó_web A Culevit tabletta 180 tabletta/doboz és 4×180 tabletta/doboz formában kapható. A készítmény sárgásfehér tabletta, amely barna üvegbe van csomagolva. Csomagolás: 1 üveg (60 db tabletta/üveg) faltkartonban 1 üveg (90 db tabletta/üveg) faltkartonban 1 üveg (180 db tabletta/üveg) faltkartonban 4 üveg (180 db tabletta/üveg) faltkartonban Nettó tömeg: 28,2 g (60 tabletta) 42,3 g (90 tabletta) 84,6 g (180 tabletta) 338,4 g (720 tabletta) Minôségét megôrzi: A csomagoláson jelzett idôpontig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!