Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csak azoknak, akik biztosra mennek! - Vichy Pureté Thermale 3in1 habzó arctisztító érzékeny bőrre

2018. 07. 12. 12:06:00
Csak azoknak, akik biztosra mennek! - Vichy Pureté Thermale 3in1 habzó arctisztító érzékeny bőrre

Mi a titka a ragyogó és egészséges arcbőrnek? Az arcápolás az arcbőr alapos, bőrtípusnak megfelelő termékkel történő tisztításával kezdődik. Ez az első lépés a gyönyörű, ápolt és makulátlan arcbőr eléréséhez. Megnehezíti a választást, hogy rengeteg különböző textúrájú lemosó közül kell azt az egyet kiválasztani, ami tökéletes számunkra. A választásnál figyelembe kell venni a bőrtípusunkat, a környezetünk szennyezettségének mértékét, illetve hogy sminkeljük-e az arcunkat, vagy sem.

Tudtad, hogy a szennyezett környezet rányomja bélyegét a bőr állapotára, és ezáltal a megjelenésére is. Tanulmányok is megerősítették, hogy a légszennyezés több szinten károsítja az arcbőrt: megnöveli a faggyútermelést, dehidratálttá teszi a bőrt, gyengíti a bőr természetes védekező funkcióit, meggyengíti a barrier-réteget, szürkés bőrszínt eredményez a bőrre tapadó szénrészecskéknek köszönhetően. Emiatt feltétlenül szükséges az esti arctisztítás: meg kell szabadítanunk a bőrt minden szennyeződéstől!

A fent felsorolt szempontokat figyelembe véve, vettem le a polcról a Vichy Pureté Thermale 3in1 habzó arctisztítót, érzékeny bőrre. Abban biztos voltam, hogy egy arctisztítónál rendkívül fontos feltétel, hogy valóban kíméletesen, de ennek ellenére maximálisan tisztítsa meg a bőrt. Ne képezzen rajta felesleges réteget, ami elzárja a pólusokat és nem megfelelően készíti elő a bőrt.

A címke alapján mit is lehet a habzó arctisztítóról tudni: tisztítja az arcbőrt és felfedi annak ragyogását. Innovatív textúrája az ásványi anyagokban gazdag vízzel hatékonyan ápolja a bőrt. A krémes, szappanmentes hab kíméletesen tisztítja a bőrt és visszaadja arcszíne ragyogását. Vichy termálvízben gazdag, bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.

A bőr tiszta, friss, egészséges és ragyogó lesz. A könnyű, krémes állagú habzó arclemosó kíméletesen tisztítja a bőrt, ragyogást biztosítva. Parabénmentes. Hipoallergén.

Azt kell, hogy mondjam, már az első használat után fellélegzett a bőröm. Bársonyos a tapintása és egész nap friss érzést kölcsönöz! Az arctisztítót egyáltalán nem mondanám drágának, lassan 2 hónapja napi rendszerességgel használom, és még negyedig van a flakon. Nem tudok róla rosszat mondani J

Hihetetlen, de igaz!

A nők többsége előnyben részesíti a vízzel történő arctisztítást. Igazi frissességet, tisztaságot és alaposan megtisztított arcbőr érzetét eredményezi. De itt jön a szép bőr másik nagy ellensége: a kemény csapvíz. Az arcbőr könnyen kiszáradhat és irritálttá válhat.

Tartalomhoz tartozó címkék: vichy habzó arctisztító arcápolás