Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BRADOLIFE KÉZFERTŐTLENITŐ KENDŐ

654 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5997001770153
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: FLORIN Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.

Leírás és Paraméterek

Hatóanyag

Forrás: Web Etanol 96%: 65% Benzalkónium-klorid 50%: <0,50% Forrás: Doboz Összetevők: Biocid hatóanyag: Benzalkónium klorid 0,225% (EC 269-919-4, 270-325-2), Etanol 65% (EC 200-578-6) Egyéb összetevők: Propilén-glikol, illatanyag, Trideceth-9 PEG-5 ethylhexanoate, víz Terméktípus: PT1., PT2.

Javallat

Forrás: Doboz Alkalmazási terület: Kéz- és különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére alkalmazható. Antimikrobiális spektrum: Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, vorucid (HBV/HIV inaktiváló hatás is).

Adagolás

Forrás: Doboz Felhasználói kör: professzionális és lakossági. Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A kezeket a kendővel alaposan, legalább fél percig töröljük át, majd hagyjuk a kezekre rászáradni. Tárgyak és felületek fertőtlenítésénél a kendővel a kezelendő felületet alaposan töröljük le úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak és az oldatot hagyjuk rászáradni (minimális behatási idő: 5 perc).

Figyelmeztetés

Forrás: Web Használatakor ügyelni kell arra, hogy a készítmény a szembe, nyálkahártyára és nyílt sebbe ne kerüljön. Szembe jutás esetén: Legalább 10 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha szükség szakorvoshoz kell fordulni. Forrás: Doboz Figyelmeztetések: Ne alkalmazza arcon. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel együtt alkalmazni tilos. Elektromos eszközöket csak teljesen száraz kézzel szabad kezelni. Elektromos eszközök felületét csak áramtalanítás után szabad kezelni és teljes száradás után szabad ismét feszültség alá helyezni. A termék biztonságos használatára utaló S-mondatok: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S16 Gyújtóforrástól távol tartandó- - Tilos a dohányzás. S25 Kerülni kell a szembe jutást. Elsősegély nyújtás: A gőzök belélegzése esetén friss levegőre kell menni! A termék oldatának szembe jutása esetén 10 percig tartó szemöblítést kell végezni folyó vízzel, a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Ha a tünetek hosszabb ideig fennállnak, forduljon szakorvoshoz. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadóak. A csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelhető. Környezetvédelem/ökotoxiológia: A készítmény és a belőle származó hulladék élővízbe, vízfolyása, talajba, illetve közcsatornába jutását meg kell akadályozni. Szennyezés mentesítés: Mechanikusan össze kell gyűjteni és arra a célra kijelölt tárolóedényben kell tartani a megsemmisítésig. Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve, napfénytől védetten, élelmiszerektől elkülönítve, gyermekektől távol 2 évig eltartható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!