Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BodyZone, ahová a céltudatos emberek járnak edzeni!

BodyZone, ahová a céltudatos emberek járnak edzeni!

A héten a BodyZone privát fitnesz szalonban jártam, ahol megismerkedhettem egy kombinált edzés formával, amely egyszerre fogyaszt és szabadít meg a narancsbőrtől! Az edzés egyik részét az InfraShape Horizontal, a másikat pedig egy Hullámmasszázs kezelés képezi. 
A legtöbb diétázó gyors és látványos fogyásról álmodik, ebben pedig az infrabicikli nagy segítséget nyújthat. A fogyás alapja a kalóriaszegény, mégis egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás - ezzel már mindenki tisztában van. Ez azonban nem mindig ilyen egyszerű, hiszen a napi teendők, az időhiány, a fáradtság és esetenként egy pici a lustaság is keresztül tudja húzni a gyors fogyásról szőtt terveket. Akik hasonló cipőben járnak, azok számára tökéletes megoldást jelenthet a BodyZone kombinált edzése.
Az InfraShape Horizontál a jelenleg ismert egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló gép egy fekvőkerékpár kapszula, amely több innovatív technológiát tartalmaz.


Mi az infrashape titka? 
A hagyományos szobabiciklikkel ellentétben az infrabiciklik esetén az edzés egy derékig zárt kapszulában történik, így főleg a lábat, a popsit, a combokat formálja, de az úszógumik lefaragásában is segíthet. A kapszula belsejében tekerni kell, közben pedig infralámpák, vákuum is segítenek a gyorsabb és látványosabb fogyás érdekében. A mozgás már alapjáraton zsírégető hatással bír, a plusz funkcióknak köszönhetően azonban ez a folyamat sokkal intenzívebb lesz, az infrasugarak felmelegítik a bőr alatt lévő zsírszöveteket, majd fel is oldják azokat, a bennük lévő anyag a nyirokrendszeren keresztül távozik. Az együttes technológiák hatására felgyorsul az anyagcsere, méregtelenítő folyamatok indulnak, valamint endorfint is termel a szervezet, ami a stressz ellen nagy segítség. 


Hullámmasszázs jótékony hatása!
A hullámmasszázs egy gépi kompressziós eljárás, melynek során a végtagokra és a testre párnás kezelőfelületeket helyeznek fel, például speciális csizmát, derékövet. A gépi vezérlés hatására felváltva, egymás után telnek meg a kezelőfelületek légkamrái, így jön létre a hullámszerű masszázs, mely ritmikusan váltakozó nyomáshullámokat idéz elő a lábaktól a szív irányába. A nyomás erőssége, valamint a hullámok percenkénti száma a készülék által szabályozható, igény szerint állítható. Az így előidézett kompressziós masszázs nemcsak kellemes, ellazító élményt nyújt, hanem fokozza a nyirok- és vérkeringést, illetve segíti a pangó nyirokfolyadékkal felhalmozódott salakanyagok távozását, vagyis serkenti a szervezetben lezajló méregtelenítő folyamatokat, így feszesíti, méregteleníti a testet és csökkenti a narancsbőrt.


Ez csak rólad szól!
A BodyZone stúdió úgy lett kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebb legyen vendégek számára, kiválóan megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. A stúdiót úgy alakítottuk ki, hogy a vendégek nem csak testileg, de lelkileg is felfrissülhessenek, egy privát intim környezetben, ahol edzés közben élvezhetik az én időt.  A személyzeten kívül nem tartózkodik más a stúdióban, így nem kell otthon hagyni a kiskedvenceket, az edzés ideje alatt nyugodtan magaddal hozhatod!

Ha kedved van kipróbálni, akkor Téged is várunak Nyílt napjukra, ahol ingyenesen kipróbálhatod eszközeiket, 30 perces programok választhatók InfraShape & Hullámmasszázs gépeiken! A helyek száma limitáltak! Itt jelentkezhetsz: https://fb.me/e/1VXjlhvUi

Infrashape edzés a tudatos emberek sportja, mert ez egy kombinált fitness eszköz, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a testedzést és alakformálást. Próbáld ki Te is!
 

palyazat