Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nem csak az amerikai sztároknak jár az örök fiatalság!

Nem csak az amerikai sztároknak jár az örök fiatalság!

Úgy érzed, az évek és a stressz nyomot hagyott arcodon? Szeretnéd kisimultabb, energikusabb, fiatalosabb önmagad látni a tükörben? A napokban jártam a Quality Rooms Kozmetikában, ahol olyan módszerrel találkoztam, amely teljesen fájdalommentes, mégis igazoltan hatásos a ráncok elleni küzdelemben.

Tévhit, hogy a ránctalanítást, akkor kell kezdeni, mikor megjelennek az első ráncok, már jóval korábban tehetünk azért, hogy megőrizzük a bőr szépségét. Bár a húszas éveinkben még nyoma sincs a ráncoknak, az arcbőr üde és feszes, érdemes már ekkor hangsúlyt fektetni a megelőzésre.

A szokásaink megváltoztatásával, megfelelő kozmetikumokkal valóban tehetünk a bőrünk minőségéért, de meg kell említeni azt is, hogy a kollagén-termelés a 21. év után fokozatosan csökken, illetve a bőrsejtek regenerálódása is érezhetően lassul. Tehát vannak az öregedésnek olyan természetes folyamatai, melyek ellen csupán kozmetikumokkal, szokásaink megváltoztatásával már nem érünk el látványos eredményt.

Sokan kifejezetten rosszul érzik magukat a ráncaik miatt, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy eltüntessék azokat. Sokan több éven keresztül kísérleteznek krémekkel, szérumokkal, olajokkal, életmódot váltanak és bevetnek mindenféle praktikát, azonban ezek a próbálkozások gyakran semmilyen eredményre nem vezetnek. Ilyen esetekben érdemes a Phorma Laser 3.0 kezelések mellett dönteni, amelyekkel csökkenthető a ráncok kialakulása, visszaadható a bőr feszessége és a pigmentfoltok is halványodnak.

Az új, Phorma Laser 3.0 készülékben a lézer és a tecar hullám pozitív hatásait kombinálták a fejlesztők, amellyel így bizonyítottan 60%-kal ránctalanabb arcbőrt érhetünk el, mindössze egyetlen kezeléssel. Jól látod, tű nélküli fiatalítást ígér! 
A tecar, mint energiakibocsátó rendszer, alacsony frekvenciájú elektromos lökéseket bocsát ki, ezek működnek egyfajta szállítóként, miközben felmérik a bőr ellenállásának változásait – ettől biztonságos a módszer!
Ezzel együtt három különböző hullámhosszú lézert használ az eszköz, melyek a bőr különböző mélységéig hatolnak be, így olyan élettani hatásokat indítanak be, mint az anyagcsere-fokozás, a kollagén-szintézis stimulálása és a sejthártyák áteresztő képességének növelése. Mindezek mellett fokozza a hatóanyag bejutásának eredményességét, amely nem más, mint a C-vitamin, a hialuronsav és az oxigén hármas kombinációja.
Ha feszesebb arckontúrokra vágysz, simább és hidratáltabb bőrre, mindezt ráncfeltöltéssel, válaszd a Phorma Laser 3.0 kezelést! Ehhez pedig valóban nem kell Amerikáig utazni, elegendő, ha bejössz Pécsett, a Rákóczi út 49. szám alatt található szalonunkba. 