Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Naturiti - mit csinál egy intimkozmetikus? Mi most utánajártunk!

Naturiti - mit csinál egy intimkozmetikus? Mi most utánajártunk!

Az ország első és legnagyobb intimkozmetikai hálózatáért nők és férfiak ezrei rajonganak. Nehéz elhinni, de tényleg így van. Eddig mennyi nőtől hallottuk, hogy a hónapja csúcspontja az intimgyantázás? Husztra-Szampiás Zsanett - a pécsi Naturiti tulajdonosa - szerint annyitól, amennyi a Naturitibe jár. A Naturiti egyedülálló vendégélményt ad, pedig senki sem hinné, hogy ez a beavatkozás kellemes is lehet. 

Felmerül a kérdés, mit csinál az intimkozmetikus? Tartós simaságot, jó közérzetet, a nőiesség magasabb fokú megélését biztosítja pácienseinek. Más kérdés, hogy ezt nem adják ingyen, az intim terület szőrtelenítéséhez mindenekelőtt nyitottságra van szükség. 
„Ez egy különleges szituáció, sokan szégyenlősebbek ilyenkor, és ez elsőre teljesen természetes” – mondja Vrábel Ágnes intimkozmetikus, aki kollégáival ezért apró trükkökkel várja visszahúzódóbb vendégeit. Ilyen a gyantázás közben használható eldobható bugyi, amit a kliens végig viselhet, vagy a kezelés előtti konzultáció, ami alatt kiderül, pontosan mire lehet számítani a félórás eljárás során. Így az eleinte kellemetlen helyzet könnyen megszokott rutinná válhat. 
„Az első intimkozmetikai élmény meghatározó, ha rossz, akkor elmehet tőle az ember kedve. Nos, erről nem tudok nyilatkozni, mert az enyém abszolút pozitív volt – ezt már Fekete Kitti mondja, aki a pécsi nyitás után sétált be a Naturitibe. – A netes kommentek után kerestem fel a szalont, bár szkeptikus voltam, mert az ilyen véleményeket sokszor maguk a cégek írják, de itt minden passzolt. Az intimkozmetikusom kedves, vicces, és úgy beszélgetünk minden alkalommal, mintha egy kávé mellett ülnénk.” 
Mátyás Bernadett 7 éve – a nyitás óta – a pécsi Naturiti intimkozmetikusa. „Hogy miért szeretek a Naturitiben dolgozni? Az alap a nyugodt légkör és a tiszta környezet, amiben nap mint nap várhatom a vendégeimet. Biztosított a fejlődési lehetőség, mind szakmailag, mind emberileg és nem utolsó sorban anyagilag is. Ahogy hét éve mondom: teher alatt nő a pálma.

 Az alapítók célja, hogy a helyen hangulata oldott és barátságos legyen, ugyanakkor a mindennapi munkafolyamatok, mint a vendégfogadás és az időpontfoglalás 2018 óta szigorúan szabályozva van. Ennek köszönhető az úgynevezett „Naturiti élmény”. Ezért lehet, hogy akár Pécsen, akár Győrben megy valaki „intimre”, ugyanaz a minőség fogadja. 
Miután professzionális intimkozmetikáról beszélünk, ezért itt az intim szőrtelenítésen kívül intim bőrproblémák kezelésével, tisztítással, feltöltéssel és egyedülálló módon intim anti aging kezelésekkel is foglalkoznak. Sőt, mára saját fejlesztésű, otthon használható vegán termékekkel is előálltak. És ami még érdekes: egyre több férfi veszi igénybe ezt a kezelést. 

Forrás: Vermes Niklolett (Forbes Magazin, Nők Lapja Szépség)