Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LOOkX – ahol a valódi szépség kezdődik!

LOOkX – ahol a valódi szépség kezdődik!

Úgy gondoltuk, hogy ősszel is fontos a szépségápolás, hiszen a nyári meleg, a sok napozás, a sós tengervíz és a strand bizony nyomot hagy bőrünkön így minél előbb érdemes elkezdeni a regenerálódást. A külső szépség mellett, a belső szépség, a belső harmónia is fontos, ezért is választottuk Garai-Solymos Krisztina SzépségTeremtő programját, ahol a bőr professzionális ápolása mellett, a belső szépség kibontakoztatását is elősegítik. 

LOOkX és a SzépségTeremtő program

Garai-Solymos Krisztina vagyok 2005 óta dolgozom a professzionális szépség világában. Igazából a szépség a munkám és a szenvedélyem is egyben. Kereskedőként cseppentem a szépségápolásba. Elsődleges motivációm és célom a szépség szakemberek sikerét támogatni, ezáltal egyre több és több szépséget adni a vendégeknek, a szépülni vágyó embereknek- de nem a megszokott módon. 
Már a kezdetekben is az újdonságot, innovációt kerestem, éreztem, hogy itt az idő felpezsdíteni a klasszikus kozmetikát, ami bevallom nem tartozott kedvenc időtöltéseim köze. Nem különösebben vonzottak a krémek és a kényeztető masszázs sem, a bőr klasszikus tisztítása pedig szabályosan elkergetett a szépségszakemberek környékéről. Úgy gondoltam, hogy a kozmetika egy “szükséges rossz”, a legtöbb kezelés kellemetlen, ezért nem is hittem abban, hogy ilyen módon hatékonyan tehetek szépségemért. Szerencsére akadtak jónéhányan, akik szintén hozzám hasonlóan gondolkodtak, hisz épp ekkor, 2005 táján kezdődött egy jelentős változás a szépségápolásban, a professzionális gépek megjelenésével, a tiszta hatóanyagok, a bio és nanotechnológia térhódításával. 
Imádom az esztétikai gépeket, előszeretettel használom és értékesítem azokat. A Cesare BeautyHightech magyarországi kizárólagos forgalmazójaként cégünk 2007 óta innovatív készülékekkel segíti a szépségterapeuták munkáját. Fókuszált ultrahang,kavitáció, rádiófrekvencia, fotobiomoduláció, elektro-bio stimuláció,végleges szőrtelenítés, tű nélküli mezo, fotobiomoduláció, fénykezelések, mind mind a szépség fokozásáért lettek kifejlesztve. A cél pedig nem kisebb, mint vendégeink természetes szépségének kibontakoztatása és a kortalanul ragyogó bőr és testalkat elérhetővé tétele, minden életkorban. Készülékeink a maguk kategóriájában egyedülállóak a szépség világában. 


Cesare MYA Evolution gépeink például több szempontból is kimagaslóak. 

  • A teljes testet kezelik egyszerre, nem csak egy testtájat
  • Sejtszinten hatnak; saját szervezetünket segítik hozza a jobb működéshez 
  • Egyszerre bontják a zsírsejteket és serkentik a nyirokkeringést
  • Fiatalítják és feszesítik a bőrt a teljes testen 

Szinten Jolly Joker a természetes megfiatalodás és szépülés szempontjából a HPL gép és terápia. Ez a nagy intenzitású LED készülék, eredményességben meghaladja az orvosi lézeres anti- ageing terápiákat, így mellékhatásoktól és kellemetlenségtől mentesen érünk el kimagasló eredményeket. A HPL. készülék és a kezelések igazi 2021-es világújdonságnak számítanak, Magyarországon pécsi referenciák központunk mellett két budapesti szépségszalonban is kipróbálhatják már vendégeink. 
A hatóanyagokról, krémekről és sminkröl is fontos ejtenem néhány szót, hiszen mindezek nélkül nem létezhet szépségápolás. Ahogy az elején említettem engem mégsem lelkesítettek igazán a krémek, de eljött egy pont az életemben, 2012-ben, ami változásra kényszerített, Beteg lett a bőröm tetőtől-talpig és az orvosok nem sok jóval kecsegtettek. Szteroidot javasoltak, mert gyógyíthatatlan autóimmun folyamatot gyanítottak. Ekkor kezdődött 6 hónapon át tartó “kiképzésen”, mely segített elengedni makacs elveimet és a lélek útja felé is elterelt. Életem legnehezebb időszaka volt, mégis sok ajándékot hozott. Például az általunk 2010 óta már forgalmazott LOOkX professzionális skincare és Make up márka egyik arcápoló terméke, a Balance krém segített a bőrömön. Micsoda “véletlen”!!! Több, mint 5 hónap keresgélés és próbálkozás után, éppen saját polcomon találtam rá a számomra legmegfelelőbb segítségre.  Ezután talán nem meglepő, hogy más szemmel nézek a hatóanyagokra és örökre szívembe zártam a LOOkX Smart & Clean Beauty csodás bőrápolóit és sminkjeit. Akinek kedve támad kipróbálni egy igazán tudatos és természetes bőrápolási rutint, mely azonnal és hosszútávon is kimagasló eredményeket garantál, szívből ajánlom.  
Az elmúlt 16 évben sok mindent tanultam a szépségről. Legfontosabb talán az, hogy a természetes szépség nem hiúság vagy felszínes, ostobácska vágy. Örök érték, mely szebbé varázsolja a világot, de csakis akkor lehet a miénk egész életünkben, ha kívül -belül teszünk érte minden nap. Megtanultam, hogy merjek változni, mert az élet maga a változás. Merjem meghaladni önmagam korlátait, szerintem mindannyiunknak ez a legnagyobb feladata. 
Vajon ki merünk lépni a megszokás börtönéből, el merjük hinni, hogy miénk lehet a szépség, a kortalanság, a gondtalanság?   Én mertem így tenni és tapasztalataim segítségével megálmodtam és elkészítettem Spirit és Beauty programom.   Mai furcsa, félelmekkel teli, gyorsan változó világunkban szükségünk van támogatásra, ami felébreszti a mindannyiunkban ott rejtőző különleges képességeket, Ezeket a képességeket SzépségTeremtő erőnek hívom, de nézzük mit mondott erről Coco Chanel. 
 Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni! “ 
És még egy számomra fontos üzenet egy gyönyörű színésznőtől, Ingrid Bergman-tól
“Húsz évesen még bármelyik nő lehet szép, de sokszor ebben a korban meglátszik már, hogy ki az, aki belülről szép, és ki az, aki csak a felszínen.
Harminc évesen már egyre inkább meglátszik az arcvonásokon a belső szépség, az érzelmi intelligencia. A szív rajzolja a ráncokat az arcra.
Negyven éves korra már a vak is megláthatja azt, ha egy ilyen különleges nővel áll szemben. Ekkora már nagy különbség tud kialakulni az érzelmileg telített, lelke mélyén is szép nő és az üres között.
A kívül-belül szép nő negyven éves korára a legszebb. Igazi különleges szépség, kifinomult érzékekkel, sok megélt, megértett tapasztalattal. Ötvenévesen sem múlik szépsége és hatvan évesen kitűnik a tömegből, hetven évesen sincs mit megbánnia – nem vele volt kegyes az élet, ő volt kegyes az élethez.”
Ennél szebben nehéz megfogalmazni mindazt, amit Szépségteremtésen értek. Ez legújabb szenvedélyem és tudom, hogy néhány éven beül a külső szépség ápolása mellett, a belső szépség kibontakoztatását is széles körben el lehet majd érni a szépség szalonokban.  Szerintem ez a változás útja. A természetesen ragyogó, kortalan szépség bennünk van, mindannyiunkban. Persze tenni kell érte, mint mindenért az életben. Ha nem figyelünk rá, nem hiszünk benne és nem teszünk érte megfakult a test ragyogása. Nem kell így lennie…. élhetünk a szépségteremtés erejével.
Mindehhez van egy széoség programom, egy csodás krém és sminkmárkám a LOOkX és hightech esztétikai készülékek és kezelések a Cesare BeautyHightech jóvoltából. 
Tedd próbára programon a @lookxhungary pécsi központjában. Gyere el kis csoportos workshopomra vagy személyes SzépségTeremtő óráimra. Megmutatom mit tehetsz szépségedért, kipróbálhatod a számodra megfelelő LOOkX krémeket és a Cesare készüléket erejét is. Segíthetek az otthoni rutinod kialakításában, a megfelelő esztétikai szakember kiválasztásában, sőt Spirit of Beauty programom elrepít belső szépségedhez. 
Mosolyogj, válj csodálatossá és szeresd önmagad - Ajándékok - SzépségTeremtő énidő velem
A tudatosság életed minden területén kibontható. A tudatos szépségteremtés alapja, hogy szereted és elfogadnod önmagad. Értékként tekintesz mindarra amid van. Innen kiindulva valóban meg lehet szépülni. 
Mi nők jól tudjuk, hogy van még dolgunk ezen a téren. A biztos alapok megteremtéséhez, természetes szépséged kibontásához tudok segítséget nyújtani.

  • Smart & Clean bőrápolókkal 
  • Személyes szépség tervvel 
  • Anti-ageing fénykezelésekkel 
  • BeautyHightech testkezelésekkel
  • Beauty relaxációs mesékkel 

SzépsegTeremtő óráimon tiéd a teljes szalonom, megtaláljuk a vágyaidhoz illő saját kezelésed, melyet azonnal ki is próbálhatsz. Betekintést nyersz a professzionális szépség világába, így reális képet alkothatsz önmagad szépség iránti vágyáról. Ha pedig megvan az irány, lépésről lépésre haladva elérheted és hosszútávon megőrizheted saját szépséged.