Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gastropolitan – az ízek birodalma

Gastropolitan – az ízek birodalma

Aki egyszer rájött, mi a különbség a műanyagba zárt tömbsajt és a minőségi, a termelői, régiós tanúsítvánnyal logózott között, az már nem szívesen választja a tömegtermékeket. Gyakran van, hogy egy egzotikus országban jártunk és itthon keressük ugyan azt az ízt, vagy csak ennénk egy isteni steak-et, nem találjuk hozzá a megfelelő alapanyagokat. Sokáig Pécsen szinte lehetetlen volt beszerezni ezeket, de Felober Krisztián, uránvárosban megálmodta és megnyitotta a Gastropolitan delikáteszt. Egy hangulatos kis boltot, a panelek tövében, amely megnyitja az ajtót az gourmet birodalmába. Kínálatában olyan minőségi különlegességeket találhattok meg, amit eddig csak távoli országokban kóstolhattatok.

A Gastropolitan nevet viselő pécsi delikát megalkotásánál az volt a cél, hogy Pécsen egy olyan üzlet nyissa meg kapuit, ahol az ínyencek minden minőségi és különleges élelmiszer-alapanyagot megtalálhassanak.
Az üzlet választéka a világ csúcsminőségű termékei mellett a hazai őstermelők minőségi áruiból tevődik össze. Az üzletben extra minőségű húsok, sajtok, tészták, fűszerek, pate, borok, édességek, italok folyamatosan bővülő kínálata várja a háziasszonyoka és az étterem tulajdonosait. Ami számomra kimondottan tetszett, hogy nagyon sok előre pácolt húst, csevapot, hamburger pogácsát is találtam, ami a hétköznapokban kimondottan segíti egy háziasszony mindennapjait. A különleges italválasztékban sem volt hiány, az üdítők mellett megtalálható több aranyérmes magyar és külföldi borok egyaránt. 
A különlegességek között válogatva első körben nem is jutott az eszembe, hogy mit mire lehet használni, viszont a Krisztián a Gastropolitan tulajdonosa olyan felkészült volt a termékekből, hogy minden alapanyaghoz azonnal receptet is javasol. Vagy tanácsot adott, hogy milyen formában érdemes elkészíteni. Ez a választást is nagyban megkönnyítette.


Ha valóban minőségre vágytok vagy szívesen elkészítenétek egy különlegesebb gourmet vacsorát, amivel elkápráztathatod a vendégeidet, akkor érdemes ellátogatni a Gastropolitan üzletébe, Pécs Aranycsapat utca 2. 


Figyeljétek az oldalukat, mert Valentin Napra is tartogatnak különlegességeket!