Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BARKA SZAKÁLLOLAJ 20ML

1.399 Ft
Cikkszám: 00000032
Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Védd a bőröd szakállolajjal!

A szakállolajat gyakorlatilag minden típusú arcszőrzetre lehet használni. A természetes alapanyagú szakállolaj mindig többféle bázisolaj elegyéből készül és ezt általában még megspékelik valamilyen illattal. Az oka, hogy ilyesmi egyáltalán létezik és használata szinte kötelező, abban keresendő, hogy az arcon található szőr sokkal durvább, mint a fejen található haj.

Az arcszőrzet igen nagy hasznot tud húzni a természetes összetevőkből, ezáltal te is kényelmesebben, magabiztosabban fogod magad érezni, mivel a szakállolajjal való kezelésnek kívülről is szembetűnő jelei vannak. Egy kívülálló leginkább azt fogja észrevenni, hogy nagyon fényes a szakállad. Egyébként pedig elég sokrétű. A szakáll alatti bőrrészt folyamatosan hidratálja. Ennek az áldásos hatása, hogy nem fog kiszáradni, ezáltal nem fog viszketni. Amennyiben egy fésűvel kellőképpen eloszlattad, úgy táplálja a szőrt egészen a szőrtüszőktől a végekig. A csillogó hatás és a jó illat már csak kellemes velejárója. Amikor azt kérdezik, hogy tudok-e valamilyen szert a szakállnövesztéshez, akkor általában a szakállolajat ajánlom. Nem, nem növeszt ez sem szakállat, hiszen ahol nincsen szőrtüsző, amiből kinőhetne a szőrszál, akkor az olaj sem fog segíteni. Viszont a meglévő szőrök megerősítésében, táplálásában, növekedésében nagy szerepet játszik. A szakállnövesztés minden szakaszában jótékonyan fejti ki a hatását. Kezdetben a viszketés csökkentésében, hosszabb szakáll esetében pedig a puhaság és kezelhetőség szempontjából van jelentősége. Ha szakállas vagy és nem próbáltad még, akkor valami fantasztikus dologból maradtál ki.

Barka szakáll Olaj 20ml

  • Olaj a szakállra a Barka termékcsaládból, amely kihasználja az esszenciális olajok sok tulajdonságát.
  • Az olaj olyan aktív összetevő elemeket tartalmaz, amelyek nyugtatják, táplálják és tisztítják ,az alaposabb tisztítás és a friss érzés érdekében.
  • Ideális a 2 centitől hosszabb szakállra.
  • Minden típusú szakállra alkalmas a legpuhábbtól a legerősebbig, és mindegyik sima marad, illatos és nem marad zsíros.
  • Regeneráló-tápláló hatását több, gondosan összeválogatott 100%-ban természetes olajok biztosítják
  • Összetétele a Baraka termékcsalád egyik olajmix szérumán alapszik, amely kombinálva van Kukui, argan és macadamia olajjal

Használata: Néhány cseppet cseppentsen tenyerébe és kenje szét szakállán egyenletesen és az egész hosszán. Alkalmas mindennapi használatra. Használat után fésülje szét kefével a szakállát.

Ingredients

EL BARAKA HAIR OIL MIX, KUKUI OIL, ARGAN OIL,

MACADAMIA OIL

Tipp:

Állíts hadba minőségi szakállfésűt!

Ha szakállfésülésre kerül a sor, hamar rájön az ember, hogy nagyon nem ugyan olyan mintha a haját fésülné. Sokféle formájú fésű létezik, amik külön-külön szakállakra lettek kitalálva. Többféle anyagból is készülhetnek, és nem mindegy milyen széles a fogkiosztása. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolog kezdjünk a fogazattal. Ha hosszú, sűrű szakállad van, válassz mindig olyan fésűt, aminek a fogai távolabb vannak egymástól. Ez fog segíteni a gubancok kibontásban, és nem fogja kitépni a szőrt. Kisebb, vékonyabb szálú szakáll esetén jobb a sűrűbb fogazat, mert így normálisan ki tudod fésülni a szakállad. Ritka fogazatúval csak simogatnád, nem történne semmi lényeges. Anyag szerint lehet fémből, fából, műanyagból, csontból, szaruból. Legyen bármelyik, viszont az olcsó műanyagot érdemes kerülni, hosszútávon csak roncsolja a szőrszálakat. A legfőbb indok a használatára természetesen a gubancok megakadályozása. Másik funkciója a szakállolaj és szakállbalzsam egyenletes eloszlatása. Segítségével könnyen el tudod érni, hogy tényleg mindenhova eljussanak ezek az ápolók és ne vesszen kárba semmi.
Aki esetleg korpásodásra hajlamos, annak is nagy segítség, hiszen a fésű segítségével megtisztítod a szakállad a nem oda való dolgoktól, legyen az korpa vagy elhalt bőr.
Bár a fésű esszenciális, vannak akik kefével váltják ki. Amennyiben a kefe szimpatikusabb, mindig minőségi, vaddisznósörtés kefét használj! Rendszeres használata puhítja, fényesíti a szőrt, ami rendkívül hasznos. Az is használhatja napi egyszer kétszer, aki egyébként sima fésűt használ, hiszen rendkívül jót tesz a szőrnek, és stimulálja az alatta lévő bőrt is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!