Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arctisztítás, testápolás természetesen

2018. 10. 14. 17:54:00
Arctisztítás, testápolás természetesen

Az életmódváltás első lépése a táplálkozás, a sport beiktatása, ám elengedhetetlen, hogy idővel a bőrünkkel érintkező kemikáliákat is minimálisra csökkentsük. Bőrünk egyik legfontosabb funkciója, hogy védi a szervezetet a külső behatásoktól, valamint, hogy segíti kiválasztó szerveinket megszabadulni a felhalmozott méreganyagoktól; támogatja testünk öntisztító mechanizmusait. A napjaink elsavasodott emberi szervezetei kiemelt odafigyelést és fokozott gondoskodást igényelnek.
Tisztítás
A megfelelő, rendszeres és alapos arc- és bőrtisztítás a fiatal, egészséges, kisimult bőr egyik alappillére. Nem csak a szennyeződéseket távolítjuk el ugyanis bőrünkről, hanem a felesleges faggyút, zsírokat, a baktériumokat, és az elhalt hámsejteket is, csökken ezáltal például a bőr kellemetlen csillogása is.
Bőrradír
A bőr rendszeres radírozása, az elhalt hámsejtek eltávolítása is lényeges lépése az arc tisztán tartásának. A peeling kiváló eszköz arra, hogy bőrünk minden nap megújulhasson, és hogy tápanyag ellátása növekedhessen.
Hidratálás
A tisztítás és a radírozás után a következő lépés a hidratálás. A növényi olajokat
igyekezzünk még nedves bőrre felvinni, így jobban felszívódnak hatóanyagai, tápanyagai mélyebb rétegeket is táplálnak.
 

Ha egyetértesz velük, akkor kattints a linkre és jelentkezz be hozzánk egy konzultációra: Dr. Végh Andrea Szakgyógyszerész és Testszerviz Konzultáns

Próbáld ki Te is és vált életmódot!

forrás: Gyöngy Patika

Tartalomhoz tartozó címkék: életmódváltás testszerviz peeling