Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AQUA MARIS ORRSPRAY 30 ML

2.567 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 3858881054783
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Richter Gedeon Vegyészeti Gyár NyRt.

Leírás és Paraméterek

Forrás

http://www.aquamaris.hu/info.html

Betegtájékoztató

AQUA MARIS Orrspray Összetétel 100 ml oldat 30 ml tengervizet tartalmaz természetes ásványi anyagokkal, tartósítószerek nélkül. Kiszerelés 30 ml oldat műanyag flakonban (elegendő 200 alkalomra) Rendeltetése és az alkalmazás módja Az Aqua Maris megelőzésképpen használható az orrnyálkahártya nedvesen tartására, a szennyeződések lerakódásának megakadályozására, valamint a felső légutak tisztaságának fenntartására. Alkalmas a már lerakódott szennyeződések felpuhítására, könnyebbé téve azok mechanikus eltávolítását. Megőrzi a nyálkahártya élettani tulajdonságait megváltozott mikroklíma, mint pl. rendkívül száraz vagy szennyezett levegő, valamint a levegő hőmérsékletének és minőségének hirtelen megváltozása esetén (pl. hosszú utazások alatt). Az orrüreg napi higiénéjének fenntartásához elegendő egy befújás az orrlyukba, ami naponta többször ismételhető, akár hosszú időn keresztül is. Nagyobb mennyiségű orrszennyeződés és váladék fellazításához, illetve eltávolításához az Aqua Maris-t bőségesen fújjuk az orrlyukba. Ezt addig ismételhetjük, amíg a lerakódás megfelelően felpuhul és könnyen eltávolítható lesz. Az Aqua Maris oldat spray formája ajánlott: gyermekeknek vírusos meghűlésben, náthában vagy allergiában szenvedőknek orrnyálkahártya betegségben szenvedőknek valamint azoknak, akik az orrnyálkahártya szárazságától szenvednek (általában idős emberek) azoknak, akik légkondicionált illetve központi fűtéssel ellátott helyiségben laknak vagy dolgoznak, valamint sokat utaznak azoknak, akik ki vannak téve a nyálkahártya fokozott kiszáradásának (pl. dohányosok, énekesek, hivatásos gépjárművezetők stb.) Izotóniás adriai tengervíz természetes ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Az orrnyálkahártya természetes úton történő tisztítására és nedvesítésére. Mivel az Aqua Maris fenntartja a nyálkahártya élettani állapotát, és nem rendelkezik az egész szervezetet érintő hatással, biztonságosan adható csecsemőknek és gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak, valamint idősebb embereknek is. A nyomelemek a nyálkahártya sejtjeinek stabilizálásával biztosítják a szennyeződések optimális eltávolítását. Forgalomba hozatali engedély jogosultja "JADRAN" - Galenski laboratorij d.d. Pulac bb, Rijeka, Horvátország. Európai Uniós képviselet "Jadran" - Galenski laboratorij d.o.o. Masera Spasiceva 10., 1000 Ljubljana, Szlovénia. Lejárati idő A csomagoláson feltüntetve. Tárolás 25°C alatt tárolandó, jól lezárt flakonban. Gyermekektől elzárva tartandó! A készítmény steril. Fertőzésmentes/aszeptikus körülmények között gyártották. Kiadhatóság Gyógyszertáron kívül is forgalmazható recept nélkül kapható készítmény. A betegtájékoztató utolsó felülvizsgálatának ideje: 2008. február Forgalmazó: Richter Gedeon Nyrt. H-1103 Budapest Gyömrői út 19-21.

Hatóanyag

Forrás: Doboz 100 ml oldat 30 ml tengervizet tartalmaz természetes ásványi anyagokkal, tartósítószerek nélkül.

Adagolás

Forrás: Web Az Aqua Maris megelőzésképpen használható az orrnyálkahártya nedvesen tartására, a szennyeződések lerakódásának megakadályozására, valamint a felső légutak tisztaságának fenntartására. Alkalmas a már lerakódott szennyeződések felpuhítására, könnyebbé téve azok mechanikus eltávolítását. Megőrzi a nyálkahártya élettani tulajdonságait megváltozott mikroklíma, mint pl. rendkívül száraz vagy szennyezett levegő, valamint a levegő hőmérsékletének és minőségének hirtelen megváltozása esetén (pl. hosszú utazások alatt). Az orrüreg napi higiénéjének fenntartásához elegendő egy befújás az orrlyukba, ami naponta többször ismételhető, akár hosszú időn keresztül is. Nagyobb mennyiségű orrszennyeződés és váladék fellazításához, illetve eltávolításához az Aqua Maris-t bőségesen fújjuk az orrlyukba. Ezt addig ismételhetjük, amíg a lerakódás megfelelően felpuhul és könnyen eltávolítható lesz. Forrás: Doboz Egy fújás az orrlyukba képes fenntartani az orrüreg napi higiénéjét. Ez naponta többször is ismételhető, akár hosszú időn keresztül. Nagyobb mennyiségű orrszennyeződés és váladék fellazításához, illetve eltávolításához az Aqua Maris-t bőségesen fújjuk az orrlyukba, szükség esetén vattával itassuk fel a kiszivárgó folyadékot. Addig ismételhetjük a folyamatot, amíg a lerakódás megfelelően felpuhul és könnyen eltávolítható lesz.

Figyelmeztetés

Forrás: Web Gyermekektől elzárva tartandó! Forrás: Doboz A készítmény steril. Fertőzésmentes/aszeptikus körülmények között gyártották.

Várandósság,szopt.

Forrás: Doboz Biztonságosan adható terhes és szoptatós anyáknak.

Javallat

Forrás: Doboz Az Aqua Maris megelőzésképpen használható az orrnyálkahártya nedvesen tartására, a szennyeződések lerakódásának megakadályozására, valamint a felső légutak tisztaságának fenntartására. Alkalmas a már lerakódott szennyeződések felpuhítására, könyebbé téve azok mechanikus eltávolítását. Megőrzi a nyálkahártya élettani tulajdonságait megváltozott mikroklíma, mint pl. rendkívül száraz vagy szennyezett levegő, valamint a levegő hőmérsékeltének és minőségének hirtelen megváltozása esetén (pl. hosszú utazások alatt). Az Aqua Maris oldat spray formája ajánlott: gyermekeknek, vírusos meghűlésben, náthában vagy allergiában szenvedőknek, orrnyálkahártya betegségben szenvedőknek valamint azoknak, akik az orrnyálkahártya szárazságától szenvednek (általában idős emberek); azoknak, akik légkondicionált illetve központi fűtéssel ellátott helyiségben laknak vagy dolgoznak, valamint sokat utaznak; azoknak, akik ki vannak téve a nyálkahártya fokozott kiszáradásának (pl. dohányosok, énekesek, hivatásos gépjárművezetők stb.) Forrás: Web Az Aqua Maris oldat spray formája ajánlott: gyermekeknek vírusos meghűlésben, náthában vagy allergiában szenvedőknek, orrnyálkahártya betegségben szenvedőknek valamint azoknak, akik az orrnyálkahártya szárazságától szenvednek (általában idős emberek); azoknak, akik légkondicionált illetve központi fűtéssel ellátott helyiségben laknak vagy dolgoznak, valamint sokat utaznak; azoknak, akik ki vannak téve a nyálkahártya fokozott kiszáradásának (pl. dohányosok, énekesek, hivatásos gépjárművezetők stb.) Izotóniás adriai tengervíz természetes ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Az orrnyálkahártya természetes úton történő tisztítására és nedvesítésére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!