Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALKYMER IMMUNRENDSZERT EROSITO 60X

3.835 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 7393596701028
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Naturprodukt Kft.
Szerezhető hűségpontok: 4

Leírás és Paraméterek

Betegtájékoztató

Alkymer kapszula Betegtájékoztató Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatása klinikailag igazolt. Mi a hatóanyaga? 250 mg cápamájolaj (Somniosus microcephalli oleum et Chimaera monstrosa oleum), 50 mg alkilglicerol tartalommal /kapszula Mit tartalmaz még a készítmény? A lágy zselatin kapszulahéj tartalmaz zselatint, glicerint, és tisztított vizet. Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? Alkalmazása javasolt: - a szervezet ellenálló képességének fokozására, felső légúti megbetegedések esetén, - általános gyengeségérzet megszüntetésére, - emésztőrendszeri (gyomor-, bélgyulladásos) panaszok csökkentésére, - sebgyógyulás elősegítésére. Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni? Erre vonatkozó adatok ez idáig nem ismertek. Mit kell tudnia az alkalmazás előtt? A kapszula A-és D vitamint nem tartalmaz, ezért egyidejűleg szedhető ezen vitamin tartalmú készítményekkel. Szedhetik-e a készítményt gyermekek is? Gyermekek csak 14 éves kortól szedhetik a kapszulát, az előírt adagolásban. Szedhető-e a készítmény más gyógyszerekkel? A készítmény kölcsönhatásai ezidáig nem ismertek. Gyógyszerekkel egyidejűleg történő alkalmazásáról kérje ki szakember véleményét. Mit kell megfontolni várandósság- és szoptatás ideje alatt? Erre vonatkozó vizsgálatokat nem végeztek, ezért ezen élethelyzetekben a készítmény alkalmazása nem ajánlott. Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni? A készítményt étkezés előtt, vagy étkezés után fogyaszthatjuk. Mi az ajánlott adag? Megelőzésre naponta 2 alkalommal 1-2 kapszulát. Visszatérő fertőzéses megbetegedéseknél naponta 3 x 2 legfeljebb 3 x 3 kapszula bevétele javasolt. Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? Erre vonatkozó adatok ezidáig nem ismertek. Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? Ha a készítmény alkalmazása során nem várt, kellemetlen tüneteket észlel, kérje ki kezelőorvosa véleményét. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati időn túl a kapszula nem használható fel. Mennyi ideig szedhető a készítmény? A javasolt adagolásban 2 – 3 hétig javasolt a kapszula szedése. Évente többször (3-6 alkalommal) a kúra megismételhető. Hogyan kell tárolni a készítményt? Legfeljebb 25°C-on, fénytől és nedvességtől védve tárolandó Csomagolási egység: 60 db kapszula Nyilvántartási száma: OGYI-570/1995 Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Natumin Pharma AB Kungsängsvägen 27, 561 51 Huskvarna Sweden Magyarországon forgalmazza: Naturprodukt Ipari-Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2046 Törökbálint Pf. 8 (DEPO)

Hatóanyag

Mi a hatóanyaga? 250 mg cápamájolaj (Somniosus microcephalli oleum et Chimaera monstrosa oleum), 50 mg alkilglicerol tartalommal /kapszula Mit tartalmaz még a készítmény? A lágy zselatin kapszulahéj tartalmaz zselatint, glicerint, és tisztított vizet.

Javallat

Alkalmazása javasolt: - a szervezet ellenálló képességének fokozására, felső légúti megbetegedések esetén, - általános gyengeségérzet megszüntetésére, - emésztőrendszeri (gyomor-, bélgyulladásos) panaszok csökkentésére, - sebgyógyulás elősegítésére.

Adagolás

Mit kell tudnia az alkalmazás előtt? A kapszula A-és D vitamint nem tartalmaz, ezért egyidejűleg szedhető ezen vitamin tartalmú készítményekkel. A készítményt étkezés előtt, vagy étkezés után fogyaszthatjuk. Mi az ajánlott adag? Megelőzésre naponta 2 alkalommal 1-2 kapszulát. Visszatérő fertőzéses megbetegedéseknél naponta 3 x 2 legfeljebb 3 x 3 kapszula bevétele javasolt. A javasolt adagolásban 2 – 3 hétig javasolt a kapszula szedése. Évente többször (3-6 alkalommal) a kúra megismételhető.

Figyelmeztetés

Gyermekek csak 14 éves kortól szedhetik a kapszulát, az előírt adagolásban. Ha a készítmény alkalmazása során nem várt, kellemetlen tüneteket észlel, kérje ki kezelőorvosa véleményét. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati időn túl a kapszula nem használható fel.

Ellenjavallat

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni? Erre vonatkozó adatok ez idáig nem ismertek.

Mellékhatás

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? Erre vonatkozó adatok ezidáig nem ismertek.

Kölcsönhatás

A készítmény kölcsönhatásai ezidáig nem ismertek. Gyógyszerekkel egyidejűleg történő alkalmazásáról kérje ki szakember véleményét.

Várandósság,szopt.

Erre vonatkozó vizsgálatokat nem végeztek, ezért ezen élethelyzetekben a készítmény alkalmazása nem ajánlott.

Forrás

http://www.ogyi.hu/gyogytermek_adatbazis/index.php?action=show_details&item=28381

Csomagolás

Csomagolási egység: 60 db kapszula

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
palyazat